Akita: Om uw hond uit Japan te trainen

By | mei 18, 2015

Akita: Om uw hond uit Japan te trainen

De opvoeding van de Akita moet zorgvuldig en nauwgezet worden aangepakt, omdat de hond is niet eenvoudig. Als eerste hond is hij minder en zelfs voor ervaren hondenbezitters kan een uitdaging zijn. Dan moet je op letten bij het trainen met hem. 

Een goede opleiding is belangrijk, zodat de Akita hond is een betrouwbare - Foto: Shutterstock / Away

De Akita is een wijs, volgzame hond: Als je weet wat je doet, moet je het gemakkelijk om de hond te leren wat. Een zekere mate van autonomie zal inderdaad altijd behouden, maar met de juiste houding en een zorgvuldige opleiding bent u in staat om het een betrouwbaar, vriendelijk en zeer aangenaam hond te maken zal zijn.

Akita: Als u niet zeker bent van het onderwijs helpt een hond trainer

De Akita heeft een gevoelige maar consistente training. Degenen die proberen te heersen met hem door schreeuwen en ranting, is bereikt zodat de hond onzeker is en er geen plezier is om te werken met zijn eigenaar. Echter, een goede relatie is de moeren en bouten om een ​​perfecte match met deze viervoeters zijn.

Aarzel niet om een hond trainer te nemen aan de zijkant, waar sprake is van onzekerheid in het onderwijs voordoen. Met het, je moet op de normale basis commando’s, zijn sociale gedrag, de jacht instinct om te werken en de beschermende instinct.

Belangrijk punt: De dominantie gedrag

Een belangrijk onderwerp in het onderwijs is de dominantie van de hond. De Akita is bekend om altijd te testen bij mensen, of hij zou stijgen in de hiërarchie. Indien de eigenaar is absoluut consistent en voorkomt dat het, doet hij precies het juiste ding.

Zelfs honden tegenover shows dit Aziatische Spitzart graag dominant. Hoewel een goede socialisatie is een manier om het een beetje meer ontspannen te maken – dat het vrij is van nature een eenling, maar kan niet in de meeste gevallen te veranderen en soms een beetje afstand van de andere viervoeters is gewoon de beste keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *