Als de hond bijt in de lijn: Wat u kunt doen

By | mei 18, 2015

Als de hond bijt in de lijn: Wat u kunt doen

Een hond die voortdurend bijten de riem, kan voor de eigenaar op de lange termijn heel vermoeiend je werden.Wie kan hem breken, kunt u hier lezen.

Met een paar trucs die u de riem van uw hond te trainen uit bijten - Foto: Shutterstock / Marco Prati

De constante bijten de riem is niet alleen onbeleefd, maar ook een beperking van de veiligheid van zowel de hond en eigenaar. Als de hond is aangelijnd, moet hij gehoorzaam en met zijn twee poten gedragen zich veilig door de straat , op de fiets , op de andere honden en kinderen lopen langs en ​​niet worden omgeleid om de band tussen hem en zijn baasjes aan te pakken. Het beste van alles, zodat een Fellnase alsgedrag niet alleen een gewoonte.

De jonge hond leert: te bijten de riem is taboe

Veel problemen in de hondentraining ontstaan ​​omdat huisdieren niet genoeg van krijgen brengt een puppy, wat ze zijn toegestaan ​​en wat niet. Moge de riem bijten en de pup niet, want wat kan nog steeds kijken schattig met hem, is de volwassen hond niet alleen ongehoorzaam, maar ook werk uit veel sneller.

De pup leert meestal snel dat hij niet moet erg als hij hem in een zachte consistentie en een duidelijke “Nee” of “Uit” te verbieden. Zodra hij het ​​weer goed, de jongere is natuurlijk geprezen – wordt gezegd dol op te zijn de moeite waard voor hem uiteindelijk te zijn.

Andere manieren om het gedrag spenen

Sommige puppy, bijvoorbeeld die, die bijten gewoonte in de regel meer aandacht krijgen, zal het ook helpen beter het gedrag volledig negeren. Misschien verliest hij interesse in het dan net zo snel als hij won.

Daarnaast kunt u proberen als uw hond de leuke leiband bijten verliezen als u, gewoon laten vallen op het moment waarop hij bijt in en stapte op een voet, om te voorkomen dat uw huisdier nu is het nemen van de breedte. Als al het andere faalt, of zelfs uw hond zag met agressief gedrag, moet je niet alleen het aanpakken van de kwestie. Hier krijg je een professionele, goede hond trainer aan de kant die je individueel geval kunnen beoordelen en uitgewerkt de juiste trainingsmethoden met u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *