Als de hond niet luistert: Training Tips

By | mei 21, 2015

Als de hond niet luistert: Training Tips

Uw hond niet luisteren? Dit probleem je bent niet alleen. Maar met de juiste training, de hond moet snel betrouwbaar luisteren naar uw commando. Hoe het werkt, kijk naar deze tips.

Hond luistert niet: Wat te doen?  - Foto: Shutterstock / Kelly Nelson

De eigenaar van de hond is te bellen, maar de hond niet stopt – de een van de scènes die vaak kan worden waargenomen in parken. Maar dat moet natuurlijk zijn. In de volgende tips leert u hoe goed uw hond in dit verband op te voeden kan.

Hond niet horen – wat te doen? Tips

Dus uw hond hoort, in de eerste plaats een geschikte recall signaal nodig. Het is in dit geval dat het altijd hetzelfde signaal en geen andere ook soortgelijke, anders hond geïrriteerd. Idealiter kiest u een kort en bondig heroproepsignaal als “hier” of “komen”.Dit geldt dan voor de praktijk.

Hond niet horen: dit verandert

Het signaal dat u de praktijk het beste eerste, als uw hond aan de leiband. Ga voor een wandeling met hem en zodra u van richting verandert, praat het uit, in een bepaalde toon. Na een periode gevolgd door een nieuwe oefening die in het huis kan worden uitgevoerd best.

Spelen, terwijl een tweede persoon met uw hond aan de leiband hem. Dan opeens de kamer verlaten en bel het signaal woord. Op dat moment moet de andere persoon de riem los, zodat uw hond kan naar je toe komen. Heeft hij, beloon hem. Deze oefening kun je dan leggen naar buiten. Neem uw huisdier naar een lange sleeplijn. Zodra hij wordt afgeleid, u spreekt van het signaal. Als uw hond, is hij weer geprezen. De praktijk tot je hond hoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *