American Staffordshire Terrier: Onderwijs

By | mei 20, 2015

American Staffordshire Terrier: Onderwijs

Bij het verhogen van een American Staffordshire Terrier verantwoordelijkheid en zeer goede honden vaardigheden zijn in de vraag. In geen enkel geval van grote, sterke hond hoort thuis in de handen van beginners.

Onderwijs van de American Staffordshire Terrier: Laten we gaan als puppies - Foto: Shutterstock / Sergey Lavrentev

Een krachtpatser als dit zou moeten absoluut tiptop worden opgeleid en zeer goed luisteren naar zijn eigenaar. De opleiding zal beginnen wanneer een hond trekt een puppy in zijn nieuwe eigenaar. Bezoeken aan de hondenschool en zorgvuldige socialisatie dragen aan de viervoetige vrienden zal een zeer betrouwbare partner te zijn.

Belangrijk voor het onderwijs: Verantwoordelijk verzorger

De “Staffie” is een slimme viervoetige vrienden met een grote bereidheid om te leren.Een consistente, meer vertrouwen hond eigenaar wordt dan ook snel merken dat het gemakkelijk is om deze hond te trainen. Is een zeer goede voorwaarde voor succesvolle samenwerking en dat dit quadruped haar eigenaar zou graag willen. Het is de verantwoordelijkheid van zijn meester om hem te laten zien wat voor soort gedrag van hem verwacht wordt en wat niet.

Nooit de eigenaar van de hond moet zijn huisdier tegen angst tonen, of laat hem weg met dominant gedrag te krijgen. Voor het goede gedrag van de hond is erg belangrijk dat hij weet dat hij staat in de pikorde onder de mensen. Rustig, vriendelijk, veilig en consistent omgaan met deze huisdier is net zo belangrijk als een sterke, zelfverzekerde leiderschap.

American Staffordshire Terrier: Andere speciale kenmerken van het ras

Een goed gebruik is elementair voor de American Staffordshire Terrier: Deze bundel van energie moet in staat zijn om stoom af te blazen goed elke dag en kan niet bezighouden met activiteiten die het nodig hebben. Is hij bezig mentaal en fysiek, hij is gelukkig en kan alleen zo rustig en evenwichtig laten zien hoe hij is.

Je moet zeker met hem te werken op zijn hoede en beschermende instinct, die hem nooit moeten krijgen om ongeoorloofde actie. Een hond trainer kan u helpen met onzekerheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *