Barbet: Zo zal het werken met het onderwijs

By | mei 18, 2015

Barbet: Zo zal het werken met het onderwijs

Wie heeft de zeldzame plezier, Barbet thuis om een ​​te bieden, moet veel belang hechten aan een goede opleiding. Door de vele goede kwaliteiten van de hond hij doet zijn gelukkig gemakkelijk.

Een jonge Barbet moet veel leren - Foto: Shutterstock / Willeecole Fotografie

De opvoeding van een Barbets begint vroeg en moet zeer consequent en zorgvuldig worden uitgevoerd. Natuurlijk, de hele familie trekt de hond opleiding samen. Omdat de hond meestal is bevestigd aan een bepaalde persoon is een zorgverlener die zorg draagt ​​met name hem een goed idee.

Oefening basics met de Barbet

De basisvereisten voor een goede opleiding akkoord met de Barbet: Hij is slim, volgzaam en met de juiste houding is erg gehoorzaam. Zijn geliefde, evenwichtige, trouwe wezens mag natuurlijk geen excuus om niet te letten op de juiste basisonderwijs zijn, want dat is bij dieren die kunnen worden gebruikt voor de jacht, in het bijzonder van belang.

Degenen die bekend zijn met de eigenaardigheden van een viervoeter met jachtinstinct, is natuurlijk bijzonder geschikt voor krullend water hond tijdens opleiding om een goede leraar te zijn. Als je niet weet hoe u uw hond te trainen van de puppy om toen dat het ontspant kunnen lopen in de bossen zonder leiband, moet je ondersteuning van een  hond trainer zoekt.

Andere functies in het onderwijs

Een niet erg kleine rol in de opvoeding speelt het gevoelige karakter van de hond. Hij tolereert geen hardheid en de ernst, dus, zijn nodig om de balans van de eigenaren veel empathie en talent te behouden.

Catching praktijk, zoeken spellen en voldoende werkgelegenheid zorgt ervoor dat hetjachtinstinct van Barbets wordt gekanaliseerd en het presenteert zich gebalanceerd.Zijn intelligentie vereist een hoog niveau van werkgelegenheid, die hem vraagt ​​en stimuleert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *