Basset Hound: Het werkt met het onderwijs

By | mei 21, 2015

Basset Hound: Het werkt met het onderwijs

De Basset Hound is een goedmoedig, maar ook erg koppig hond. Een eigenschap die niet per se maakt zijn opleiding een briesje.

Een Basset Hound houdt van spelen - Foto: Shutterstock / Ksenia Raykova

Zoet, speels, goedaardig, dol op kinderen: Deze eigenschappen maken de Basset Hound is een ideale familie hond. Maar deze kleine viervoeters met de droevige blik kan heel eigenzinnig en koppig. Wat hij dat niet doet, wil hij niet. De opvoeding van deze kleine dick hoofd is geen gemakkelijke zaak. Een feit dat dit hondenras alleen maakt beperkt geschikt voor beginners.

Basset Hound: Dit is om te worden waargenomen in het onderwijs

De Basset Hound is een van de honden die liever spelen volg de wereld te verkennen als een gedisciplineerde commando. Dus probeer niet om hem te voeden met ijzeren hand, maar het nogal speels te maken.

Dit betekent niet dat het onderwijs los moet nemen. Je moet consequent zijn en een zekere strengheid van de dag, want als je laat hem weg met alles, er is niets met een goede opleiding. Laat hem de tijd met u te slapen in bed, je bent er om hem weer uit slechts met moeite.

De Spice of Life

In het geval van de Basset Hound maakt de juiste mix tussen strengheid en een zekere losheid om hem op te voeden tot wat hij is: een goedaardig, loyaal en kindvriendelijke hond. Geduld: En om dat te bereiken, je een ding boven alles nodig hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *