Belgische Herdershond: Tips voor het onderwijs

By | mei 20, 2015

Belgische Herdershond: Tips voor het onderwijs

Een Belgische herder heeft een zeer uniek karakter. In het onderwijs moet je een sterke hand te hebben en maken een hoop tijd. Samenhang en liefdevolle behandeling zijn even de vraag.

Neem voldoende tijd om uw belgische herder trainen - Foto: Shutterstock / Dragonika

Degenen die willen leveren aan de opvoeding van een vertegenwoordiger van de voormalige Herdershonden mag niet beginners zijn hondenbezit. Een Belgische herder en zijn essentie eisen. De opleiding van deze hond kost tijd, consistentie en heel veel know-how.

Onderwijs van de race

Wanneer u uw nieuwe gezinslid te nemen met een gemiddelde van 10-12 weken, moet u zo snel mogelijk met het onderwijs beginnen. De basis moet de Duitse herder puppyonmiddellijk leren. Aangezien dit ras zeer is bevestigd op haar “pack” of de leider van het zelfde, is het belangrijk dat u zich snel vast te stellen als zodanig, en de hond u accepteert.

Als gekweekt herdershond, een Belgische Herdershond heeft om het te verdedigen in het bloed van zijn familie. Afhankelijk van of u daadwerkelijk wilt gebruiken als een waakhond van uw huisdier, kunt u dit gedrag niet tolereren of werk van hem zo snel mogelijk.

Belgische Herdershond: Hulp van experts

Een hondenschool of een hond trainer kan helpen bij de opvoeding van de herder. Op het plein in uw huisdier leert niet alleen te maken met hen, maar moet ook een praatje rechtstreeks met andere honden. Dit kan zeker helpen u recht in de volgende wandelingen. Meer in het algemeen veel arbeid is tijdens de vorming fase is zeer belangrijk voor de hond – als hij bezig is, hij veel beter in staat om te leren en attent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *