Blaffen op commando te leren: Hoe

By | mei 21, 2015

Blaffen op commando te leren: Hoe

Constant geblaf van een hond, natuurlijk niet opzettelijk blaffen op commando wel al. Maar zo is het mogelijk om de viervoeters te leren, dat hij van plan te geven aan de aankondiging volume?

Blaffen op commando te leren - Foto: Shutterstock / infinityyy

Voordat u aan de slag met het, proberen om uw hond te blaffen op commando te leren, moet een voorwaarde worden voldaan: dat je hem hebt gespeend in het appartement. Als dat zo is, kunt u beginnen met sporten.

Blaffen op commando: Beloning beloning beloning

Voor deze oefening moet je verder naar buiten. Er je wacht tot je hond blaft. Om dit te bereiken, kunt u, bijvoorbeeld, het zijn favoriete speeltje beer in de neus of een traktatie. Hij zal willen hebben en dus zeker beginnen te blaffen. Dit moment u gebruikt om een hoorbaar commando als “Bell” of “Geef sound” geven. Herhaal het commando meerdere malen op zijn best.

Na je hem belonen voor het. U kunt, door hem te laten een favoriet speeltje of Leckerlie. Geleidelijk, kunt u het speelgoed en de Leckerlie weglaten, zodat het dier leert om hun monopolie op de go commando geluid te geven. Beloon Vervolgens kunt u hem met een gedetailleerde streling.

Ook belangrijk: Het commando “Ruh”

Natuurlijk moet je voorzichtig zijn dat uw hond stopt weer te blaffen . U kunt trainen door te zeggen dat het commando “Ruh”. Tot de datum waarop hij deze baan begrijpt, houd het simpel voorzichtig de snuit tot het stopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *