Bobtail opvoeden goed: Dit is belangrijk

By | mei 20, 2015

Bobtail opvoeden goed: Dit is belangrijk

Door zijn vriendelijke karakter van de Bobtail is niet al te moeilijk op te voeden. Maar zijn lichte voorliefde voor koppigheid, hoeden instinct en zijn gevoeligheid hem toch geen absolute beginner hond. 

Het onderwijs voor de Bobtail begint in de puppy-tijd - Foto: Shutterstock / Pedro Monteiro

Het is belangrijk dat ze vroeg beginnen te werken met uw hond en hem uitleggen alle basis commando’s vanaf het begin. Als je te soepel met uw pup, zal je later het moeilijk.

Het opvoeden van een Bobtails: Basic

Bij het ​​verhogen van een Bobtails is het belangrijk om de benchmark houden. Werk kan slechte deal hard met veel rust en lof, omdat deze gevoelige hond. Ondanks haar hond mag nooit twijfel over bestaan ​​dat u bent de baas in huis. Dat uw huisdier natuurlijk van tijd tot tijd is een beetje koppig, moet u ook plannen met wanneer u probeert om de details uit te werken met hem. Zijn hoeden motoren kunnen leiden tot het van tijd tot tijd niet zo snel en vrijwillig meewerkt, zoals je zou verwachten – als u de nodige ervaring ontbreekt, moet je niet bang zijn, hier zijn hond trainer te halen om te helpen.

Opmerking bijzonderheden van ras

Denk aan de grootte en het temperament van deze dieren in het onderwijs – ook al zijn ze nog zo dol op, ze kon worden intimiderend door hun uitbundigheid op de ene of de andere. Dat hij luistert heel goed voor u, is daarom belangrijk. Ze werken op de ochtend omdat uw Bobtail leert iedereen te springen. Veel vertegenwoordigers van deze wedstrijd doen namelijk graag.

Als uw hond blaft als een vreemdeling komt, of een piep in uw tuin, moet je niet verbaasd zijn. Als een viervoeter met een aangeboren hoeden en guard instinct hij moet melden zijn onbekende bezoekers gemakkelijk. Echter, zou hij hen dan meestal nooit agressief geworden, want hij heeft een zeer vriendelijke karakter.

Vergeet niet. In het onderwijs weerspiegelen ook dat alle commando’s die u uw hond, en de goede socialisatie hebben getraind alleen effectief kan zijn als het goed wordt gebruikt en zal humaan en liefdevol worden behandeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *