Bolonka Zwetna: Om uw hond te trainen

By | mei 22, 2015

Bolonka Zwetna: Om uw hond te trainen

De opvoeding van een Bolonka Zwetna is niet erg verfijnd. De hond is vriendelijk, slim, helemaal niet agressief, en leert dergelijke. Deze co-existentie is zo harmonieus mogelijk met hem, moet u overwegen een paar dingen. 

Wanneer Bolonka Zwetna combineert leren met plezier en spelletjes op de beste - Foto: Shutterstock / Eric Isselee

Allereerst de juiste socialisatie is belangrijk voor de hond. Uw Bolonka Zwetna moet, zodra hij in beweegt met je te worden liefdevol bekend zijn met andere dieren, kinderen en zijn dagelijks leven maakte. Als u wilt, kunt u uw huisdier meenemen naar een hondenschool bezoeken. Het belangrijkste is dat u veel tijd in beslag nemen met uw protégé, omdat het mogelijk een goede ervaring zou moeten maken.

Consistentie in de basisprincipes van hondentraining

Als u wilt uw jonge dieren de basisprincipes van hondentraining te leren, vindt u in hem een zeer coöperatief huisdier. Of “zetel” , “Square” of “Stay”: Uw hond zal snel begrijpen wat ze willen van het, als je hem met positieve versterking en veel lof te belonen als hij iets goed gedaan heeft.

Nooit hard of oneerlijk met je lieve Bolonka Zwetna, maar geef hem consequent wat hij wel en niet kan. De meer consistente je bent, hoe sneller uw hond leert.

Speelse het zal best werken

In de opvoeding van een hond vaak vele wegen leiden naar Rome – met een Bolonka u snelste komt met plezier en spelletjes naar uw bestemming. De vriendelijke hond uit Rusland is een fan van het, om trucs te leren en zal waarschijnlijk verbaasd over hoe snel hij eigent bepaalde commando’s zijn.

Ook clicker en diverse hondensporten maken het ruige familie hond leuk en kan zeer veel te verbinden onderwijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *