Borzoi: hoe de hond te verhogen?

By | mei 19, 2015

Borzoi: hoe de hond te verhogen?

De Borzoi is eigenlijk een makkelijk te trainen hond, want hij heeft een vriendelijke, zelfverzekerde en enigszins rebels karakter. Wat te zoeken in een pub met je mooie windhond, hier lezen. 

Zijn sterke jachtinstinct maakt de goede opvoeding van een borzoi zeer belangrijk - Foto: Shutterstock / Artur Zinatullin

Ongeacht wat u wilt uw Borzoi leren: Vergeet niet dat het een gevoelige ziel. Met de hardheid en overmatige striktheid kan worden bereikt met hem veel minder dan met rust, geduld en liefdevolle consequentie. Hoe eerder je begint met het onderwijs, hoe beter.

Werken met het Borzoi puppy

Is dat de hond van kleine gesocialiseerd op een goede en belangrijke ervaring methonden maakt n elke leeftijd en grootte, is zo elementair als het krijgen van de verschillende kennen mensen en dieren en omgevingen. Zelfs als hij is in karakter vrij exclusieve en gereserveerd, moet je het niet met de Borzoi in socialiseren en het leren van de basics moeilijk, omdat de hond is fundamenteel rustig en verlegen, maar ook niet te dominant.

Belangrijk punt in het onderwijs: Het jachtinstinct

De Borzoi is een fervent jager en geregistreerd met zijn griezelige goede oog elke beweging. Ondanks zijn jachtinstinct, zou hij zonder leiband mogen worden uitgevoerd, want hij houdt van lange afstanden op hoge snelheid te dekken.

Waarschijnlijk is het belangrijkste punt in het onderwijs is daarom: Mijn Borzoi moet zeer goed zijn om je te horen, ongeacht hoe spannend iets anders is gewoon. Zelfs als niet uit hoe hem veel verleid worden uitgesproken jachtinstinct te jagen, moet je bellen voor hem altijd een hoger gewicht dan een weglaufendes konijnen.

Het zegt dus “oefenen, oefenen, oefenen”, en dat vanaf de puppy fase. De beste manier om op te halen voor een hond trainer naar de kant.

Welfare is belangrijk voor de hond

Zorg ervoor dat uw hond is goed gebruikt, en zijn natuurlijke behoefte aan is, veel lopen, kan nastreven, want dan zul je zien hem als normaal heel rustig en evenwichtig.Voor het onderwijs dat is natuurlijk een prachtige voorwaarde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *