Boston Terrier: onderwijs is eenvoudig

By | mei 20, 2015

Boston Terrier: onderwijs is eenvoudig

Wie wil om te beginnen met het verhogen van een Boston Terrier, moet natuurlijk net zo duidelijke en consistente aanpak, zoals met andere rassenook. Toch zal hij al snel merken dat deze hond is zeer makkelijk te trainen. 

Belangrijk voor de opvoeding van de Boston Terriers: Het goede socialisatie - Foto: Shutterstock / Hannamariah

Er zijn vele redenen die ervoor zorgen dat de opleiding van een Boston Terrier is eenvoudig. Ten eerste is de kleine hond is slim met de vleermuis oren, coöperatief leren enthousiast en sterk vast aan zijn volk. Aan de andere kant, hij is niet haatdragend en vergeven kleine foutjes, zolang je nooit oneerlijk voor hem zal zijn.De meeste kan worden bereikt op hem met zachte doorzettingsvermogen.

Onderwijs van Boston Terriers

De Boston Terrier is zeer gevoelig en willen de eigenaren graag willen. Een grote fout die je kunt maken in het onderwijs, zou te hard en streng met hem te zijn. In plaats van een goede opleiding, zou je de kleine, vriendelijke hond met het te vernietigen en te triest.

Gelukkig, moet u ook geen hardheid bij hem. Veel meer kan worden bereikt met hem, die met liefde, geduld en duidelijke opdrachten. De Boston Terrier leert zo snel en maakt zo blij met dat het een plezier om met hem te werken zou moeten zijn. Ook speelse je kan heel goed leren met hem.

Trainen met de jonge hond

Begin vroeg om uw trouwe vriend wennen aan. Dat hij is vriendelijk voor mens en dier door de natuur, houdt hij het best wanneer hij maakt een vroege leeftijd veel goede ervaringen met vele twee- en viervoeters.

Wandelingen, bezoeken aan de hondenschool of in een puppy spelen groep aan de zijkant van zijn liefhebbende Herrchens maken het vertrouwen en aanhankelijke hond vechten fit voor de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *