Bus en trein reizen met hond: training met puppies

By | mei 23, 2015

Bus en trein reizen met hond: training met puppies

Bus en trein reizen met de hond  hoeft niet moeilijk te zijn: Ten minste ingewikkeld het is als je kleine viervoeter heeft geleerd van het begin dat hij niets te vrezen in het openbaar vervoer. Je geeft hem het beste, door het geven van IT-beveiliging.

Gemotiveerd voor de eerste reis met de bus of de trein?  Dan kan het inderdaad gaan!  - Foto: Shutterstock / Kostin

Check out voor jezelf voordat je begint te oefenen en maken de eerste gemeenschappelijke versnelling naar het station: Ben je zenuwachtig of opgewonden?Dan is de dag niet bijzonder geschikt voor de eerste poging om langzaam te wennen aan de pups naar de bus en de trein reizen. Uw nervositeit zou alleen gelden voor depups overgedragen. Neem de eerste reis in vrede op!

Bus en trein reizen met de pup: de eerste stap

Reden om zenuwachtig te zijn, is niet van toepassing op de eerste uitstapjes, omdat je omhoog gaat met uw huisdier, zelfs niet in de auto. In plaats daarvan, ga je heel gemakkelijk een paar keer met hem het podium op en neer, of zitten om een ​​beetje krant te lezen.

Een paar traktaties helpen de pup om meer comfortabel in de voorbereiding van de bus en de trein op het station voelen: Vermijd echter geruststellend om de hele tijd te overtuigen op hem en om hem te troosten – die hem zou bevestigen in de zin dat er is iets mis!

Klaar voor de eerste rit: All aboard please!

Voel je hond ervoor dat je kunt, terwijl training een paar keer met hem op de trein deur zodra de trein heeft ingevoerd. Maar zitten weer op de bank, als de trein vertrekt. De hond blijft kalm, kunt u de volgende keer in te voeren met hem. Dit alles moet worden gedaan in vrede en zo natuurlijk mogelijk.

Laat de hond als je eenmaal hebt zitten, zitten tussen je voeten, je hebt nu en dan hem te strelen en praat een beetje met hem. Looft hem toen hij zich goed gedragen.Na het ophalen uit de koers, gevolgd door een mooie wandeling. Langzaam, kunt u nu uw reizen uit te breiden in een pub – uw hond zal altijd worden versoepeld bij bus en trein reizen in de tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *