Cavalier King Charles Spaniel: Onderwijs

By | mei 20, 2015

Cavalier King Charles Spaniel: Onderwijs

Degenen die willen leveren aan de opvoeding van zijn Cavalier King Charles Spaniels, zal het niet erg moeilijk voor hem. Niet voor niets de liefdevolle kleine honden is een populaire hond voor beginners.

De Cavalier King Charles Spaniel is een geweldige hond voor beginners - Foto: Shutterstock / Petr Lerch

Zelfs een kleine, makkelijk händelbarer hond als de Cavalier King Charles Spaniel heeft natuurlijk een goede opleiding te genieten, zodat hij wat hij kan en wat hij is niet zo betrouwbaar en in elke situatie kent. Aan de slag om de basics met hem, maar is meestal leuker dan het werk.

Cavalier King Charles Spaniel: Inherent liefdevolle

Indien u wenst om opdrachten te oefenen met uw protégé, is het van groot voordeel dat de lieve huisdieren zijn zo volgzaam. Bovendien, ze zijn slim en het maakt hen veel plezier om te gaan met mensen. Als uw hond op een speelse manier “ zitplaats leren “en andere belangrijke commando’s en prijzen hem uitvoerig voor zijn goede gedrag, of te verbieden hem ongewenst gedrag consistente maar zacht, moet je snel naar je bestemming.

Als u wilt oefenen met hem dat hij luistert naar uw oproep, je zeker profiteren van het feit dat de aanhankelijke hond zoveel is bij zijn volk, dat hij niet al te lang te vragen. Zal spelen u, een beetje met hem als beloning en de kleine Spaniel is goed te bedenken dat hij hoort ook de volgende keer weer zo goed voor hen.

Goede socialisatie is belangrijk

Bij socialisatie als het spelen van goed administratief gedrag in relatie met andere dieren en kinderen een rol – de vriendelijke en zeer kind liefde Spaniel, maar heel eenvoudig hier ook zal worden door de natuur, want om te beginnen geschil is niet zijn ding, en hij is bekend dat bijna om elke vorm tegenkomen.

Niettemin: Better safe than sorry. Bezoek met uw viervoeter een hondenschool . en gebruikte het vanaf het begin om allerlei normale en abnormale situaties Zorg er ook voor dat uw hond is goed benut. En let op: De kleine hond is zo charmant dat het soms moeilijk is in overeenstemming met het te zijn, omdat het een goede hond opleiding vereist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *