Dalmatische opvoeden: Wat te zoeken

By | mei 18, 2015

Dalmatische opvoeden: Wat te zoeken

De Dalmatische is een zeer levendige hond en die willen het onder controle te hebben, moet vroeg met een goede opleiding te beginnen. Er moet aandacht besteed worden aan verschillende dingen. 

Deze kleine Dalmatische puppy moet veel leren - Foto: Shutterstock / Dora Zett

Deze kleine Dalmatische puppy moet veel leren – Foto: Shutterstock / Dora Zett

Zodat mantelzorgers goed te slagen in een Dalmatische, moet zijn de woonomstandigheden voor alle voor nu stemmen. Zijn levendige karakter en de behoefte aan lopende moeten essentiële eisen. Een veel beweging en de werkgelegenheid, bij voorkeur door hondensport, zijn belangrijke voorwaarden voor de hond opleiding loopt op rolletjes.

Consistente training met de Dalmatiërs

Te harde behandeling is in deze hond nooit de juiste middel om een ​​doel, of een goede opleiding: De mooie grote viervoeters met de karakteristieke dot patroon is erg gevoelig en is bekend af te sluiten wanneer het te streng behandeld. Werken met veel lof en positieve versterking om het hondenras dat maakt het leuk om goed te leren.

De Dalmatische heeft een groot zelfvertrouwen en een sterke beschermende instinct.Deze kenmerken en de waakzaamheid zijn redenen dat een lid van dit ras in het bijzonder van bewust moet zijn dat zijn mensen nemen de belangrijkste rol, en niet hij.

Maak duidelijke hiërarchie en stel duidelijke regels

Dominantie problemen moeten worden voorkomen vanaf het begin, dat wil zeggen, de hond mag nooit twijfelen dat je de beslissingen nemen. In de hondenschool staat u met tips en trucs terzijde, als u problemen met uw viervoetige vrienden in dit verband hebben.

In één hond, de gelukkige tijden vraagt ​​de ranking, is bijzonder belangrijk dat alle leden van de familie zijn het eens in wat de pet kan en niet kan. Iedereen moet dan ervoor zorgen dat de Dalmatische deze regels ook altijd nageleefd. Ook al is het slechts één persoon ooit kan gaan door iets duurzaam kan rangschikken problemenveroorzaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *