De Engels Setter opvoeden: Tips

By | mei 20, 2015

De Engels Setter opvoeden: Tips

Het onderwijs van het Engels Setters is meestal eenvoudig. Dat maakt hem, ondanks zijn jachtinstinct, een hond, die ook geschikt is voor minder ervaren hondenbezitters. Dan moet je opletten.

Attente en coöperatieve: De Engels Setter - Foto: Shutterstock / Anton Watman

De Engels Setter is een vriendelijk, zacht en-mensen-gerelateerde hond. Wie wil zijn opvoeding te krijgen, is het ervaren van een dier dat graag mee te doen en snel te begrijpen wat er van hem verlangd.

Engels Setter: Een ongecompliceerde hond

De knappe hond met de subtiele neus is een liefdevolle opvoeding tegen zeer ontvankelijk. Wie springt te hard op hem, aan de andere kant, de medewerking van de viervoetige fun op het spel – dus zet je doelen in het onderwijs gewoon duidelijk uit en geef ze aan uw huisdier vanaf het begin voorzichtig en consistent. De setter heeft geen probleem met het, te laten leiden door mensen en meestal toont geen neiging tot dominantie.

Als het gaat om de socialisatie van de hond, zal de eigenaar snel dat u uw huisdier is er geen problemen. Hij is gewoon van nature vriendelijk en kreeg langs goed met mensen en dieren. Maar zorg ervoor dat hij weet van een vroege leeftijd om al die later aangetroffen in het dagelijks leven en dat hij, indien mogelijk, maakt geen slechte ervaringen.

Eventuele problemen in het onderwijs

Een trucje is in deze hond een kleine heuvel aan koppigheid. Hij laat deze eigenschap, is het aan zijn meester, hem nog steeds liefdevol en consequent te herinneren die de regels maakt en wie heeft zich te houden aan het.

Er zijn Engels Setter met een minder uitgesproken en wat een sterk ontwikkeldjachtinstinct – is belangrijk in beide gevallen dat uw hond naar u luistert goed en heb je het tijdens het lopen een goed uitzicht. Als u vindt dat uw hond heeft de neiging om meer over te horen op zijn jachtinstinct, zoals u en maakt op hun eigen snelheid, moet u ondersteuning krijgen in zijn onderwijs, bijvoorbeeld, een hond trainer .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *