De hond ophalen van leren: Tips

By | mei 22, 2015

De hond ophalen van leren: Tips

Of bal, speelgoed of hond speelgoed : Als u wilt leren uw hond op te halen, dat is een geweldige manier om plezier, spelletjes en training voor hoofden combineren samen en omgaan met uw huisdier veeleisend.

Ophalen maakt de meeste honden fun - Foto: Shutterstock / Dragonika

Om te leren van uw hond op te halen, moet je beginnen langzaam en met een betekenisvolle structuur te oefenen. Je moet een lange lijn, een paar snacks te belonen en de juiste hond speelgoed: Dit moet worden gesponsord door uw Fellnase in zijn mond en brengen geen schade risico.

Ophalen leren: Het begin

Om uw hond rent achter zijn speelgoed als je gooit, moet je het interessant voor hem te maken. Ofwel, selecteert zijn favoriete speeltje, of een die nog steeds maakt een paar hop na het gooien. Zelfs een die u eerder uitgerust met traktaties kunnen uw hond aan te moedigen om te draaien na hem.

Nu je een beetje rust en ruimte nodig hebt, houd uw hond op jou gericht. Een lange sleepkabel om te voorkomen dat uw huisdier loopt weg met zijn gevangen object.Neem nu het speelgoed en lof uw hond wanneer hij probeert om gelijke tred te houden en het absorbeert. Lokken hem dan om zichzelf door hem te bellen en de riem verkorten geleidelijk niets totdat hij is met hen. Laat ons dan het object met de opdracht “Off” te geven.

Beloon uw huisdier

Het spel moet leuk zijn! Als uw hond brengt u het speelgoed, zou het alleen verbinding met positieve gevoelens, natuurlijk – je hem, in de het met voice, behandelt of clicker goed prijzen zodra hij geeft je het speelgoed.

In de komende dagen, herhaalt het spel van tijd tot tijd (zo lang als uw hond nog steeds deelneemt gemotiveerd, zodat hij niet de vreugde van het spel te verliezen).Als het goed werkt, kunt u een opdracht start, zoals het woord “te brengen” om te vertellen als uw hond begint te lopen om het speelgoed te halen. Na verloop van tijd zal hij zich herinneren wat te doen in deze opdracht is er!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *