De juiste timing van de clicker met hond

By | mei 27, 2015

De juiste timing van de clicker met hond

Je probeert je hand naar de hond opleiding met Clicker? Dan moet je weten dat de juiste timing een belangrijke rol in de vraag of je zal slagen de training methode of niet speelt. Daarom moet u eerst werken de klik zonder hond.

Clicker training met de hond maakt hond en eigenaar fun - Foto: Shutterstock / Rolf Klebsattel

Clicker training met honden is niet alleen een grote uitdaging voor uw hond, maar ook voor u. Voordat u begint, moet u de juiste timing te oefenen – anders kan het gebeuren dat je trouwe metgezel leren de dingen die hij echt gewoon niet moeten doen.

Beloon honden binnen een seconde

Wie weet hoe de hond opleiding met Clicker werken , dat is zich ervan bewust dat de beloning via klikker zo snel mogelijk moet gebeuren. Richtlijn voor de juiste timing van de hond opleiding clicker is ongeveer een seconde. Net zo de hond weet nog welk gedrag houdt zijn meester voor prijzenswaardige en herhaalde het op zijn best.

Oefenen timing wanneer klikker

De juiste timing van de clicker je best met een partner oefenen. Of je op zoek bent naar een ervaren professional clicker of probeer eerst met eenvoudige oefeningen. Het verkrijgen van een eerste Clicker model en accessoires voor de clicker met hond.

Nu laat je partner te laten vallen een tennisbal. Probeer indien en klik wanneer de bal de grond raakt. Moeilijker is de oefening, als uw partner is de bal in de lucht in plaats.Pas nu is het moment waar de bal het hoogste punt bereikt. Met enige training, zal u goed slagen, de clicker van toepassing zelfs als uw hond goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *