Doberman: Tips voor Canine Onderwijs

By | mei 22, 2015

Doberman: Tips voor Canine Onderwijs

In een grote sterke hond als de Doberman het bijzonder belangrijk te leggen vanaf het begin veel belang aan goed onderwijs. Met een mix van goede deskundigheid en liefdevolle consequentie is in deze viervoeters op het juiste spoor.

De opvoeding van een Doberman is voor ervaren hondenbezitters - Foto: Shutterstock / Ross Stevenson

Zelfs wanneer de Doberman vanaf de geboorte een vriendelijke, zachte en familie-vriendelijke karakter heeft, heeft hij door zijn gestalte en zijn waakzaamheid aan de eis van het kunnen gevaarlijk zijn bij verkeerd uitgevoerde of arme hond training.Daarom is het heel belangrijk om deze hond te geven vanaf het begin eerlijk en consequent zijn grenzen.

Onderwijs met duidelijkheid, expertise en de structuur

De Doberman heeft behoefte aan een veilige en ervaren hondenbezitters – die met hetras van de hond niet bekend zijn, moet het bij de hond opleiding krijgen de steun van een goede, professionele hondentrainer. Het onderwijs en de bijbehorende grenzen moeten duidelijk worden gestructureerd en liefdevol gecommuniceerd en ook, als honden van dit ras moet een vaste verzorger, is het belangrijk dat iedereen trekt in het gezin in dezelfde richting, zodat er geen onduidelijkheden.

Met een goed plan en duidelijke doelstellingen, is het gemakkelijk om deze hond te trainen. Hij is volgzaam, gehoorzaam en zeer verstandig, zodat het werk is een genot om hem.

Socialisatie en beste landbouwpraktijken

Vanaf het begin moet de hond te leren wat hij wel en niet kan doen. Socialisatie met andere honden kunt u met hem al als een puppy in een professionele hondenschool of een puppy play groep te gaan. Zelfs anders, moet hij kennis met alles wat het is om te voldoen aan rust en vriendelijkheid later Andere worden gemaakt honden en dieren, kinderen, joggers en fietsers.

Daarnaast is een goede opleiding vereist noodzakelijkerwijs optimaal, welzijn en een redelijke werklast voor de hond. Alleen als hij bezig is fysiek en mentaal, is hij tevreden en dus gemakkelijk händelbar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *