Dogo Argentino opvoeden: Tips

By | mei 20, 2015

Dogo Argentino opvoeden: Tips

Als u wilt een Dogo Argentino opvoeden, moet zo ervaren in zijn hond eigendom te zijn. Door deze krachtpatser heeft zijn eigen wil en nodig heeft sterk leiderschap.

Om een ​​Dogo Argentino te voeden, is niet gemakkelijk - Foto: Shutterstock / Dean Bertoncelj

Zoals met de meeste rassen moet je vroeg beginnen als je wilt om het opleiden van de Dogo Argentino. Gevolg is de alfa en omega, als je wilt werken aan zijn gedrag. Het ras is gevoelig voor sterke dominantie, dus het is erg belangrijk dat je manifesteert snel, wie is de meester van het huis.

Dogo Argentino opvoeden: ervaring helpt

Wie hond kent in het algemeen en de Dogo Argentino bijzonder goed, is het eenvoudiger met het onderwijs. Van jongs van viervoetige vrienden moeten goed gesocialiseerd zijn – zowel met mensen en met andere honden. Door de eerder genoemde dominantie hij neigt namelijk machtsstrijd met andere honden. Dergelijke “geneuzel” Je zou moeten werken van hem zo snel mogelijk, anders wordt de wandelingen met uw nieuwe huisdier om de beproeving voor je zenuwen.

Als u te onderwijzen uw Dogo Argentino, in gedachten houden dat hij sterk vast aan een persoon of “zijn” familie. Als je jezelf wilt trainen om hem bepaald gedrag, kunt u het voordeel te krijgen. Ook voor zorgen dat aangeboren beschermende en jachtinstinct van de hond uitdrukking niet meer dan door u gewenste.

Hulp van de hondenschool

Aangezien de opleiding van deze viervoeter niet gemakkelijk kan worden, is het raadzaam dat u de Dogo Argentino in een hondenschool te gaan. Daar ontmoet hij de professionele, welk gedrag geschikt is. Bovendien, het bezoek van zijn socialisatie met andere dieren en vreemden helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *