Duitse herder: tips voor het onderwijs

By | mei 22, 2015

Duitse herder: tips voor het onderwijs

Een Duitse Herder is een leuke, lieve hond , hij heeft genoten van een goede opleiding. Hiervoor heb je drie dingen nodig: honden begrijpen, liefdevolle consistentie en geduld.

De basis van het onderwijs aanvaardt de Hundemama - Foto: Shutterstock / Hysteria

Als een Duitse herder beweegt met u, begin je aan het begin van het onderwijs. Zet uw puppy als waar zijn moeder hond is gestopt: Als je je kleine viervoeters moeten krijgen om alles wat is misschien nieuw voor hem kennen, maar zal hem vaak later ontmoeten in zijn omgeving. Een uitgebreide socialisatie is de eerste stap op weg naar een goede opleiding.

Het opvoeden van een herder: Wat moet uw hond te leren?

Denk vanaf het begin precies wat u wilt uw hond dat hij een goed gestructureerde gids te leren en het is makkelijk voor hem om u te begrijpen. Ze bereiken weinig met hem, als je constant klagen en te straffen uw hond. , Mode. In plaats van met lof en positieve versterking, want voor een Duitse herder is zeer ontvankelijk Laat uw hond liefdevol en consequent, wat hij wel en niet kan: Hij is heel slim en volgzaam en zal niet aarzelen om in gedachten te houden.

Geen misverstanden in de rangschikking

In een grote en intelligente hond als deze, mag het nooit leiden tot misverstanden over de ranking. De viervoeters moet altijd weten dat je de baas bent en je de beslissingen nemen (zonder geweld natuurlijk). Het goede ding is dat de herder graag wordt geleid door zijn meester en probeerde hem te rechts wanneer zijn verantwoordelijke taak is zich bewust.

Als je een beginner op het gebied van de hond opleiding, of gewoon het gevoel dat de interactie met andere hondenbezitters, is het zinvol met je hond is een goede hondenschool  te wonen. De basisbegrippen van hem zijn hond opleiding vanaf het begin voorzichtig overgebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *