Dus breng uw hond “zit” op

By | mei 22, 2015

Dus breng uw hond “zit” op

Als u wilt “zit” commando om uw hond te leren, raadpleeg dan een belangrijk fundament van de hond opleiding aan. Voor de training kan beginnen, moet je een paar snacks, een riem, een speeltje en een rustige, ongestoorde plek.

"Seat" te leren: Speels het zal werken het beste!  - Foto: Shutterstock / mdmmikle

Als u wilt dat het commando “zitten” je hond leert, heb je het de gemakkelijkste als het uw hond  speels. Oefen ook alleen zolang vol is hier met hem als uw huisdier en kan goed concentreren. Elke training is met een positief gevoel te worden beëindigd.

“Seat” te leren om het favoriete speeltje

Als u wilt “zitten” je hond leert, neem de eerste van al zijn favoriete speeltje bij de hand om hun viervoetige vrienden dus neem om op te spelen. Tijdens het spel je het stelen gewoon zo nu en dan om hem, en houd het ongeveer 50 cm hoog boven zijn hoofd, zodat hij zitten, en hef je hoofd, om het weer in beeld te krijgen. Voer dit commando “Zit” (altijd mogelijk in dezelfde nadruk) zodra de Hundepopo beweegt in de richting van de vloer. Zo het dier verbindt de woord door het (begin of facultatieve) optreden. Prijs uw hond als hij zit, zodat het zou zijn om ook over te halen de volgende keer kan worden.

Training met hond snacks

Zelfs met behandelt je goed oefenen. Neem uw favoriete aan de lijn en houd hem een ​​hond te behandelen over zijn hoofd. Als hij het heeft, of zien wil, zal hij zijn hoofd opheffen en moeten zitten. Nogmaals, geef het commando “zit”. Zodra uw hond heeft plaatsgevonden, krijgt hij de Leckerlie beloning.

Uw hond zal leren in deze oefening aan de ene kant, om gehoorzaam te zitten, als u dat wilt. En ten tweede, dat er iets goed om uw commando’s luisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *