Dus breng uw pup zijn naam in

By | mei 21, 2015

Dus breng uw pup zijn naam in

De naam is een van de eerste dingen die een puppy zou moeten krijgen. Maar hoe zal het mogelijk zijn hondenbezitters om je kleine viervoetige vrienden te leren?

Een puppy moet snel naam leerlingen Foto: Shutterstock / Mary Rice

Een pup moet zijn naam weten. Je zou je geluk en je nieuwe viervoetige vrienden hoor het al als het gaat van de fokker aan u. Zo nee, die meestal, maar geen probleem, omdat een hond leert dit meestal in een relatief korte tijd.

Naam teach: Dus het gaat

De eerste regel dat er om te overwegen als u wilt uw pup zijn naam is te leren: Begin van de training in een ontspannen sfeer. Spreek uw hond eerste thuis opnieuw met zijn naam op. Je moet in een kamer samen zijn. Zodra hij zich bewust wordt van het, moet je hem loven voor, omdat de pup is om het geluid van zijn naam te verbinden met iets moois.

Of je belonen de kleine viervoeters met liefdevolle zorg of een Leckerlie is aan jou. Het belangrijkste is dat een positieve reactie van u komt. Als u denkt dat de hond reageert, kunt u uitbreiden van de training.

Naam teach: Verhoog de moeilijkheidsgraad

Ga de volgende keer dat je hem te bellen naar een andere kamer en te wachten om te zien of de pup luistert. Deze oefening, herhalen tot je het gevoel hebt dat het kleintje heeft geleerd. Dan kunt u het moeilijk maken om nog verder uit te oefenen.

Totdat je je hond wilt zijn naam te leren in een rustige omgeving. Nu kunt u de training te verhogen door het herhalen van de oefening buitenshuis. Als hij reageert op je, ondanks de afleiding, kunt u ervan uitgaan dat hij zijn naam weet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *