Dus uw hond leert de man-making

By | mei 21, 2015

Dus uw hond leert de man-making

Man-making is waarschijnlijk een van de liefste trucs die kunnen worden geleerd om een ​​hond. Maar het is mogelijk dat de geliefde viervoeter ontstaat om te bevelen op zijn achterpoten?

Een zoete truc: male-Making - Foto: Shutterstock / Monika Wisniewska

Die zijn hond wil de man-making onderwijzen, op moeten eerst adequaat te rusten met traktaties keer. Want om het dier te lokken op zijn achterpoten, heb je al iets met hem te bieden. Nu, als je een beetje doorzettingsvermogen te brengen, zult u bereid om uw hond te leren de prestatie zijn.

Figuur Maak teach: Dus het gaat

Om het dier te leren de truc, laat hem zitten in de voorkant van hem. Neem nu de Leckerlie in de hand en leidt het over de neus van de hond omhoog en iets naar achteren. Dit zal hem verleiden op zijn achterste benen te gaan staan.

In deze oefening, echter, moet u zorgen dat u de Leckerlie houden niet al te ver achter bij de neus te nemen, want dan kan hij omvallen. En dat is uiteindelijk niet gaat gebeuren, ja. Verder kan je niet in het bezit van de Leckerlie te hoog, omdat hij waarschijnlijk zal beginnen te springen.

Oefening baart Houndmaster

Verwacht niet dat de mannelijke maken slaagt gelijk. Uw hond zal wat tijd nodig voordat het erin slaagt om de balans te houden. Hoe lang, varieert van dier tot dier.Zodra uw hond de truc heeft geleerd, kunnen ze hun een verbale commando in te dienen.

In de regel kan deze truc leren elke hond. Indien een dier, maar de gezondheid heeft problemen zoals gezamenlijke problemen of een omvangrijke gewicht, moet u de voorkeur om het te verlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *