Educate Giant: Een uitdaging

By | mei 18, 2015

Educate Giant: Een uitdaging

Als u wilt een gigantische voeden, moet je kijken naar een paar ras-specifieke kenmerken. Om een ​​grote hond met de sterke guard instinct te maken in een betrouwbare en trouwe metgezel, is voor ervaren hondenbezitters.

Een goede opleiding maakt de Reus voor verlaten hond - Foto: Shutterstock / Danila

De Riesenschnauzer is een sterke, krachtige viervoeter mag nooit in de verleiding komen om te bewijzen dat, mens noch beest voorbij. Zelfs met de basics inhondentraining dus je moet zeer aandachtig naar de reus. Het moet onder meer de vele belangrijke basiscommando’s goed en ook onder de knie te voeren zonder aarzeling: Het zal steeds weer dat ze moeten eens zijn grenzen heeft de onstuimige, levenslustige hond bijvoorbeeld gebeuren, wanneer zijn jachtinstinct naar voren komt.

Giant opleiden: De juiste toon

Voor alles wat je wilt deze viervoetige vrienden te maken aan het hart, geldt het volgende: De juiste toon is belangrijk. De Giant is er trots op en gevoelig en kan ronduit radeloos zijn als zijn baasje hem behandeld te ruw of te hard. Daarom is het belangrijk in te leven in de vier poten en weten heel goed met honden.

Volgzaam als hij is, hij snel realiseert wat wordt verwacht van hem toen hij met veel lof en consistente training is opgeleid – maar hij heeft de neiging om te testen hoe ernstig de eigenaar zegt dat het met zijn commando’s. Hier aandacht en consistentie zijn vereist.

Belangrijk in het onderwijs: herinner me wakker motoren

De Riesenschnauzer is niet een grote fan van vreemden. Daarom moet hij leren vanaf het begin dat de mensen die hij niet weet, er zijn geen vijanden voor hem. Zelfs als een jonge hond van XXL-Schnauzer moet daarom hebben veel contact met mensen en worden soms gestreeld door vreemden of krijgen een opdracht en worden geprezen voor de opmerkingen.

Zijn waakzaamheid is goed, maar dat zijn man is senior en beslissen wie is toegestaan ​​in het huis en de tuin en degenen die dat niet doen, moet de hond worden ook bijbrengen bewust.

Gedrag naar andere honden

De Riesenschnauzer gelukkige tijden is het testen van zijn grenzen, ook in de relatie met andere honden. Is uw hond een hond  ooit kan zijn dat hij wil andere honden, wie is de sterkere bewijzen dat – hij is niet natuurlijk en moet dienovereenkomstig worden opgeleid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *