Educate Podenco: Veel honden ervaring is belangrijk

By | mei 18, 2015

Educate Podenco: Veel honden ervaring is belangrijk

De opvoeding van honden is niet eenvoudig – het best om haar op te nemen, als u niet alleen honden kennen, maar ook goed vertrouwd met het ras en zijn eigenaardigheden.

Goed om te kijken: De Podenco maakt als zelfstandig - Foto: Shutterstock / Dragonika

Wie wil de opleiding van honden aan te pakken, moet hij allereerst in staat zijn om één ding te bieden: De perfecte voedingsbodem voorwaarden. Toen zijn opleiding is over het algemeen heel moeilijk, het is namelijk bijna onmogelijk wanneer de wijs, vreugdevolle jachthond niet wordt uitgedaagd, of krijgt te weinig beweging. Hebt u vragen goed wat je huisdier iets? Dan kan het inderdaad te gaan met het onderwijs.

Opleiding van honden: Gevoelige en patiënt

Je moet veel geduld met uw protégé, de wet die oorspronkelijk is van het gedrag – hij is gewoon niet zo makkelijk. Zijn gevoeligheid zorgt ervoor dat hij empathisch, kalm eigenaar behoeften, die ook het beste van te maken, dat hij iets zwaarder maken met gehoorzaamheid, dan andere honden . De Podenco is zeer self-contained en moeten worden overgehaald om teamwork. Dit werkt het beste wanneer u zijn vertrouwde, consistent en goede vriend en kan niet afschrikken als de viervoeter tussen tijden austestet zijn grenzen. Slim als hij is, dat is gewoon in zijn bloed.

Gemakkelijk zal je waarschijnlijk hebben alle oefeningen op het gebied van sociaal gedrag bij de Podenco. Hij is van nature erg gezellig, en zijn vriendschappen die hij kweekt vaak niet alleen honden maar ook voor katten en kinderen.

Een onafhankelijke, vrijheidslievende hond

De Podenco is een jachthond en het altijd zal zijn. Hij spenen zijn jachtinstinct zal nauwelijks mogelijk zijn, hooguit om hem af te leiden met de nodige vervangende werkgelegenheid een beetje van. In het onderwijs moet je dan ook zich meer concentreren op uw favoriete gedragen op de lijn gaat, want om hem te laten gaan gratis, normaal gesproken alleen aanbevolen in omheinde gebieden.

Zelfs zijn verlangen naar vrijheid bent u in staat om hem te spenen niet, maar alleen met een passende bescherming van de tuin kan ervoor zorgen dat uw hond zich thuis voelen, maar kan zelfstandig niet geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *