Educate Weimaraner: Dat is iets wat je moet betalen

By | mei 18, 2015

Educate Weimaraner: Dat is iets wat je moet betalen

De opvoeding van een Weimaraner is voor ervaren hondenbezitters, die bekend zijn met de specifieke behoeften van een hond. Wat de houder van de mooie, slimme viervoeters hier moet nota te lezen.   

Weimaraner: Het jachtinstinct is een belangrijk punt in het onderwijs - Foto: Shutterstock / Agency Zoonar GmbH

Bij het ​​verhogen van een Weimaraner de juiste balans van de dingen en de juiste woonomstandigheden zijn erg belangrijk. De slimme, mooie hond met een lichtbruine huid en de ogen moeten niet erg boeiend te streng, maar wees consequent behandeld en krijgen altijd veel gebruik. Zijn neiging tot dominantie gedrag vereist een duidelijke, serene en sterke hond eigenaar die precies weet wat hij doet.

Weimaraner: Problemen in het onderwijs

Voor een Weimaraner idealiter nooit in twijfel worden getrokken, dat de eigenaar is de baas en hem niet. Honden, net als hij de neiging om dominantie gedrag kan onaangenaam of zelfs agressief gedrag anders snel te ontwikkelen. Een belangrijk punt van de stand van meet af aan het educatief plan en mag niet worden vergeten, dus een duidelijke hiërarchie waarin de hond onder de man.

Hij schiet goed op met andere honden, de Weimaraner is een geweest pup goed gesocialiseerd, en zijn druk bezig veel dagelijks. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat zijn jachtinstinct nooit onafhankelijk te worden. Als u met hem te werken, moet je ook altijd onthouden dat deze hond hardheid en geweld niet tolereren. Gaan zorgvuldig zorgvuldig en aandachtig, met het is altijd op de juiste manier.

Een hond opvoeden niet makkelijk

Zelfs de beste opleiding kan alleen effectief functioneren in deze hond, toen hield zijn ware roeping als een jachthond en dus een balans krijgt, de enkel noemt het als het niet in de jacht op de begeleiding wordt gehouden.

Als de basisvoorwaarden, de Weimaraner leert snel, want hij is zeer intelligent. Geen wonder dat hij is ook zo goed in het onderwijs, bijvoorbeeld, als een zoektocht hond maakt. Het is belangrijk dat hij zijn -informatie ook kan gelden. Kan hij niet, deze hond komt snel naar andere, waarschijnlijk ongewenste ideeën om te gaan. Hetzelfde geldt als hij te weinig capaciteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *