Education at Husky: Dit is belangrijk

By | mei 21, 2015

Education at Husky: Dit is belangrijk

De Husky is een intelligente maar eigenzinnige hond. Dit maakt de opleiding van deze viervoeter is niet altijd gemakkelijk. Het belangrijkste is om te beginnen met de basis commando’s die al in de puppy-tijd.

In het opleiden van de Huskies een liefdevolle, maar stevige hand is belangrijk - Foto: Shutterstock / FreeBirdPhotos1

Een beginnende hond is niet de Husky zeker. Zijn opleiding slaagt ervaren hondenbezitters best. Dit is vooral het bijzondere karakter te wijten uit Siberië deze prachtige hond. Enerzijds is het in feite zeer slim en bovenal wil werken. Anderzijds, heeft hij een sterke hand, waarmee hij toont zijn grenzen.

De Husky opvoeden: Start vroeg

In de houding van deze prachtige dieren moet je nadenken over de hulp van een hond trainer in beslag nemen. In een hondenschool krijg je, bijvoorbeeld professionele tips over de beste manier om verder te gaan in de opvoeding van uw husky’s. In ieder geval is het het beste om vroeg met de educatieve maatregelen gaan alleen dat er geen kruip slechte gewoonten te garanderen. Aanvankelijk rijke kleine workouts drie keer vijf minuten. De oudere en meer ervaren je hond is, hoe meer je kunt ze te verbeteren.

Voor meer tips over onderwijs

Een belangrijk punt dat moet worden opgemerkt is de sterke jachtinstinct bij Husky.Hier is het ook van belang in het begin tegen te gaan. Juist voor grote honden zoals deze wandelingen zijn anders het zenuwstelsel beproeving als uw huisdier opnieuw heeft ontdekt een kleine knaagdieren of een eend.

Ongeacht wat oefening u naar uw nieuwe kamergenoot in dierlijke aanval onderwijzen.Probeer nooit agressief in elk geval te zijn. Dat zou niet bevorderlijk voor de ontwikkeling van de huskies en is zeker niet zijn gedrag te verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *