Education: Dit is belangrijk in Labrador

By | mei 21, 2015

Education: Dit is belangrijk in Labrador

De Labrador is een intelligente en volgzaam hond. Dat maakt zijn opvoeding relatief eenvoudig algemeen. Echter, je moet een aantal dingen hier te overwegen – met deze tips te waarborgen slaagt.

Als je consequent te blijven, de opvoeding van de Labrador is relatief eenvoudig - Foto: Shutterstock / Zeljko Radojko

De opvoeding van de Labrador is perfect voor beginners geschikt. Een aanzienlijke mate van consistentie is natuurlijk net zo belangrijk als een grote dosis empathie.Maar de viervoetige vrienden is zeer gemotiveerd, snelle leerling en wil dat zijn mensen graag willen. Diverse opdrachten en commando neemt een Labrador meestal zeer snel.

Onderwijs: vanaf het begin is belangrijk

Het is belangrijk dat je heel snel beginnen met de opvoeding van uw nieuwe dier huisgenoot. Al in de puppy fase van viervoeters moeten leren zindelijk te worden en te begrijpen de eerste opdrachten. In de hondenschool krijg je deze steun, leid je Labrador.

Met traktaties en lof te bereiken zeer positieve resultaten in het onderwijs van dit ras normaal. Labradors zijn zeer volgzaam en neem nieuwe lessen meestal goed en snel.

Dan moet je kijken naar Labrador

Deze hond is zeer vriendelijk en open – voor sommige mensen zelfs te openen. Met zijn enthousiaste stijl voldoet aan de Labrador, met name vanwege zijn omvang, niet overal enthousiasme. Het is belangrijk in de opvoeding, dat je hem te leren van jongs af een zekere terughoudendheid aan vreemden. Uw hond mag niet begroeten iedereen met übereifrigem Pounce – zelfs als het goed bedoelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *