Een Samojeed ene trekt: Onderwijs Tips

By | mei 21, 2015

Een Samojeed ene trekt: Onderwijs Tips

De Samojeed is een vriendelijk werkende en familie hond wiens onderwijs voor ervaren hondenbezitters is vrij eenvoudig. Wat u met dit hondenrasmoeten er rekening mee willen we hieronder beschrijven. 

De Samojeed is een vriendelijk en vrij gemakkelijk getrainde hond - Foto: Shutterstock / LF

Een fervent Husky de Samojeed is een werkpaard met veel verlangen om te bewegen.Wie kan hem bieden veel lichaamsbeweging en een liefdevol thuis, waar hij ook een grote familie hond. Maar natuurlijk, het onderwijs een belangrijke rol speelt.

Van vervoer naar familie hond

Veel functies van dit hondenras ervoor te zorgen dat het moeilijk kan zijn, niet met de opvoeding van hun vertegenwoordigers. Dit omvat het vriendelijke karakter van de Samojeed, en hun voornemen om hun mensenrechten, hun gezelligheid en openheid te maken.

Agressie zijn meestal Samojeed afstand. Hun hoge intelligentie en haar uitgesprokenjacht instinct gunst of was dat je gemakkelijk kunt leren de basisprincipes van de hond training met deze hond, hetzij op hun eigen of op de hond plaats.

Opleiding van Samojeed: Gemakkelijk voor ervaren eigenaars

Dat de grote, pluizige viervoeters zijn nog steeds de beste plek in de handen van ervaren hondenbezitters, om verschillende redenen. Een van hen is het makkelijker voor haar voorliefde voor koppigheid en onconventionele gedrag. Met deze functies, moet je comfortabel goed en geduldig te zijn en ondervindt het dier met liefdevolle consequentie, die soms niet zo gemakkelijk voor beginners in hondentraining.

Een andere reden is dat de Samojeed is een grote, krachtige hond. Belangrijk is dat hij gesocialiseerd gewoon, goed gehoord elke situatie de eigenaar en is druk fysiek en mentaal perfect. Voor een goede opleiding quadruped dit dan ook een mix van goede spelen houding , voldoende capaciteit en doordachte eigenaar gedrag een rol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *