Galgo Espanol: Speciale kenmerken van Onderwijs

By | mei 18, 2015

Galgo Espanol: Speciale kenmerken van Onderwijs

Bij de Italiaanse Greyhound is gewoon om te onderwijzen. Hij wil om het te maken van zijn rechten van de mens, is slim en volgzaam. Natuurlijk, maar ook deze hond heeft zijn klein probleem gebieden: het jachtinstinct , gevoeligheid en zijn angst. Een paar tips over hoe om mooie greyhound ruzies, kan hier worden gevonden.

De Italiaanse Windhond is een gevoelige hond die een liefdevolle opvoeding nodig heeft - Foto: Shutterstock / Xseon

De Italiaanse Windhond is een gevoelige hond die een liefdevolle opvoeding nodig heeft – Foto: Shutterstock / Xseon

Zoals bij alle honden met een jachtinstinct, is het zeer belangrijk om de viervoeters zorgvuldig te voeden. Hij is zeer goed naar je luisteren en omdat je het beste werken vanaf het begin met een hond trainer of op de hondenschool . Het doel moet zijn om de behoeftigen hond lopen ook kan lopen los van de riem, en dat een beetje voorbereiding vereist.

De Galgo Espanol goed socialiseren

Wat ook heel belangrijk, is veel tijd in de socialisatie van de hond en vast te houden aan het al beginnen met de puppy. Hij is ontzettend vriendelijk en lief met zijn collega’s, maar is gevoelig voor verlegenheid en angstig gedrag. Hij kan goed en vol vertrouwen met andere honden te behandelen, moet hij van kleine tot heel veel goede ervaringen met andere honden te maken, omdat de interactie met andere Fellnasen is belangrijk voor hem.

Zelfs met veel verschillende mensen te komen zelfs als een jongere in het contact gevoelige, ingetogen hond. Hoewel hij is meestal niet een grote fan van vreemden en zal altijd wat tijd nodig, totdat hij gewend raakt aan iemand, maar natuurlijk hij moet gaan met zo weinig mogelijk angst door het leven.

Belangrijk in het onderwijs: Gentle gevolg

In het onderwijs ook, het is altijd belangrijk om de juiste balans van dingen te vinden.Deze gevoelige ziel moet je consequent waar, maar niet te streng of te hard, want dan kan hij slechte deal.

En tot slot, een belangrijk ding: zo schattig en evenwichtig, zoals de Italiaanse Greyhound is natuurlijk: Een sportieve Greyhound zoals hij dringend nodig heeft voldoende capaciteit om zich altijd te laten zien van zijn beste kant. Dus zorg ervoor om hem zijn behoeften dienovereenkomstig te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *