Greyhound: Speciale functies van Onderwijs

By | mei 20, 2015

Greyhound: Speciale functies van Onderwijs

Twee dingen ervoor te zorgen dat het onderwijs van windhonden vereist tact: Zijn zeer gevoelige karakter en vaak zeer uitgesproken jachtinstinct . Wat te overwegen bij de uitoefening van uw huisdier, klik hier.

De Greyhound is een vriendelijke, gevoelige hond - Foto: Shutterstock / F8grapher

Zoals met elke hond moet je vroeg zelfs met de Greyhound beginnen om hem te raadplegen met een goede socialisatie en het trainen van de basis commando’s in te typen, betrouwbare hond. Je moet heel voorzichtig aanpak: uw gevoelige, vriendelijke hond tolereert geen hardheid en kan veel beter opgeleid door middel van zachte consistentie.

Werk aan de basis van het onderwijs

Wie is te streng met de basisprincipes van het onderwijs met zijn viervoetige vrienden, zal ervaren dat zijn huisdier retraites en sluit opdrachten voorbij. Dus zorg ervoor om hem zachtjes en liefdevol behandelen. Zelfs degenen die zijn onduidelijk en inconsistent, maar het zal een harde tijd om zijn huisdier mee te nemen om samen te werken hebben. Een gelukkig medium zorgt ervoor dat uw hond snel is een eerlijke, liefdevolle metgezel.

Intelligent en bereid om te leren zoals het is, zal uw Greyhound snel te begrijpen wat je wilt van hem. Zijn vriendelijkheid en gezelligheid zorgen dat u het ook te moeilijk hebben in de socialisatie niet – vroeg om te gaan kijken naar is natuurlijk nog altijd zeer bruikbaar.

Bijzondere kenmerken van een Greyhound

Het is belangrijk dat u aan uw jachtinstinct Fellnase. Uw hond moet echt goed om naar je luisteren en dierbaar de twijfels leiband worden uitgevoerd wanneer hij loopt weg, maar je plotseling. Positieve zal dit invloed zijn gehechtheid, die ervoor zorgt dat uw hond zal houden om u te komen als je hem bellen.

In een motie vrolijke hond als de Greyhound, de woonomstandigheden spelen een belangrijke rol voor het onderwijs in het algemeen. Die dagelijks bezig hem en biedt hem de uitlaat die hij nodig heeft, is in een rustige, zelfs gehumeurd en een goede ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *