Hoe een Australian Shepherd opvoeden?

By | mei 22, 2015

Hoe een Australian Shepherd opvoeden?

Met een native herdershond zoals onderwijs de Australian Shepherd’s een belangrijke rol spelen als het als een familie hond te worden bewaard. Niet Waakhonden en Herders motoren moet uiteindelijk zijn acties te bepalen, maar wat hij heeft geleerd van zijn eigenaar.

De Australian Shepherd heeft een liefdevolle, consequente training - Foto: Shutterstock / Mark Herreid

Afgezien van zijn speciale vaardigheden, zijn bereidheid om te leren is een goede voorwaarde voor het verhogen van een Australian Shepherds. Zijn intelligentie, vriendelijkheid en zijn voortdurend streven om de mensenrechten te maken, de medewerking van de bevordering van de honden met hun meesters.

Belangrijk voor het brengen van duidelijkheid en een gladde consistentie

De Australian Shepherd is makkelijk te trainen en graag doen. Hij heeft geen hardheid, maar liefdevolle bevestiging en helderheid, maar ook per se een gevolg. Zo slim als de vier poten, hij anders weet hoe hij hommels en specifieke taken kunnen ontsnappen.

Als het wordt gehouden als huisdier, moeten alle gezinsleden samen te trekken.Daarom is het zinvol om gemeenschappelijke definiëren voor de komst van de hond, die het huisdier moet, dat moet niet ers, en wat te leren. Een hond trainer of eenhond opleiding kan zeer nuttig zijn voor onervaren hondenbezitters en gezelligheid.

Voorwaarden Huisvesting en milieu

Zo is het goed onderwijs houdt zich bezig met deze viervoetige, de voorwaarden moeten goed voor hem zijn. Je moet altijd in gedachten houden dat de hond oorspronkelijk werd gefokt voor een verantwoordelijke werk en dienovereenkomstig heeft in het bloed, veel te bewegen en soms om zelfstandig te handelen houden.

Begin vroeg om te werken met uw “Aussie”. Een zeer goede socialisatie is belangrijk voor hem. Des te beter dat hij zijn omgeving kent, hoe meer ontspannen hij beweegt in. Alleen met een overeenkomstige hoeveelheid capaciteit door middel van oefening, hond sporten & Co. zal u een actieve hond als dit ook doen rechtvaardigheid. Wie wil er een Australische herder in zijn familie omvatten, dus het moet genoeg tijd, ruimte en honden ervaring te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *