Hoe je ranking problemen commentaar?

By | mei 18, 2015

Hoe je ranking problemen commentaar?

Als er problemen regeerperiode hiërarchie tussen de hond en de eigenaar, is dit meestal te wijten aan verkeerd onderwijs. De viervoeters is gerelateerd aan dominant omdat hij niet beter heeft geleerd. Gebruik de volgende tips om de problemen onder controle te krijgen.

Hond liggend op de bank: rangschikking problemen of slecht onderwijs?  - Foto: Shutterstock / Tony Moran

De hond springt op je constant? Hij ligt op de bank zonder toestemming? Hiërarchie problemen zou kunnen zijn verantwoordelijk voor ongewenst gedrag. Onderliggende dit is het idee dat de mens is de leider van het pak, om zo te spreken over zijn hond.

Als de hond toont te veel dominantie

Omgekeerd is de hond toegestaan ​​teveel dominantie, dus hij stijgt in rang dan zijn meester. De mens heeft te buigen voor de wil van zijn huisdier. Echter, de oorzaak van problemen ranking is niet het dier, maar een inconsistente of ontbrekende onderwijs door de mens. Als honden niet weet wat je wilt van hen en wat ze niet kunnen doen, ze gedragen zoals je nog precies. Zullen ze dan een berisping of uitgescholden door u, ze begrijpen niet je boosheid. Je vertrouwen verliezen, worden bang en meer gedragsproblemen nog steeds kunnen ontwikkelen.

Identificeren en oplossen van problemen ranking

Om ranking problemen op te sporen en te bestrijden, moet je niet plotseling wervelende in tegenovergestelde onderwijsmethoden dus. Een hond niet hebben geboord, worden voortdurend gecontroleerd en gestraft. Het is in de hond opleidingniet om macht te krijgen over de dieren, maar van uw kant aan voorwaarden en empathische leiderschapsvaardigheden te wissen.

Dit kan worden bereikt door strikte regels en duidelijke structuren. De viervoeters moet kunnen rekenen op u en voelt veilig en in goede handen bij je. Rang dan problemen zich niet voordoen Dit betekent bijvoorbeeld dat uw hond ofwel in principe niet moet springen op de bank of bed, of die hem dit altijd is toegestaan ​​-. Met vuilepoten en natte vacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *