Hoe kunt u uw hond spenen voortdurend blaffen

By | mei 27, 2015

Hoe kunt u uw hond spenen voortdurend blaffen

Wie wil zijn hond afleren overmatig blaffen, moeten eerst weten wat de oorzaak van het gedrag van zijn trouwe viervoeter. Als ze vonden het gaat om het beheer van Bell probleem waarvoor we samen een aantal tips hier hebben gezet. 

Constant blaffen bij honden: een beetje training is nu vereist - Foto: Shutterstock / johannviloria

Of raciaal airconditioning, uit verveling of angst: Overmatig blaffen kan verschillende redenen hebben. In onze gids: “ Waarom is het wanneer de hond blaft voortdurend ? “ Hier zijn enkele tips voor het vinden van oorzaken-en ook een hond trainer is dat je aan je zijde. Na staan ​​bij wat training, die u kunt gebruiken uw hond afleren de constante geblaf.

Als constant blaffen is ras voorwaarden: Om spenen het kan

Bepaalde rassen blaffen vaker dan anderen en gewoon genieten van het – laat het aan hen, maar met mate. In het beste geval u uw boodschap maken die favoriet van de rust op commando net zo lekker als het blaffen.

Als uw hond houdt ervan om Kläffkonzerte beginnen wanneer het ringen bij de voordeur, kunt u proberen het volgende: “Van” Drie keer blaffen is prima, dan zeg jeof een andere opdracht, die ze gebruiken consequent, als je wilt om hem te breken van de ongewenste blaffen.

Als het stopt, beloon hem uitvoerig, maar rustig, zodat hij voelt zich niet bezield door de opwinding tot een hernieuwde blaffen. Hij begint opnieuw blaffen, je hetzelfde spel opnieuw te spelen: prijs hem zodra hij aan haar “off!” heeft gehoord. Hij zal het snel begrijpen.

Als de hond blaft van waakzaamheid of verveling

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Een hond die is underemployed en uit pure verveling is het Barker, heeft behoefte aan een verandering voor hoofd en voldoende lichaamsbeweging. Ga voor een wandeling een extra lange sessie met hem voordat je naar je werk en laat hem. Heeft hij bijzonder veel verlangen om te bewegen, moet je hem verarmen met de fiets en variëren de ronde.

Hondensport, zoals behendigheid ook voor zorgen dat uw huisdier neemt liever een dutje, in plaats van blaffen uit verveling als het een paar uur alleen thuis soms.

Een hond die blaft van waakzaamheid bij elk geluid in het trappenhuis, moeten indien mogelijk niet toegestaan ​​om rechtstreeks te bekijken op de deur – Als uw gang kan worden afgesloten door een deur, je ze te maken en laat uw hond in de woonwijk waarin hij iets minder uit gebeurtenissen buiten mitkriegt.

Je kunt hem ook starten op de radio, als je wilt breken hem blaffen want dat kalmeert hem en zorgt ervoor dat de stappen in de gang het enige geluid dat hij hoort niet te produceren.

Barking uit angst en onzekerheid

Als een hond is onzeker en klinkt zelfs een alarm wanneer slechts een jogger loopt langs je, moet je hem veiligheid te geven. Houd het op een lijn, laat hem gaan naast hem en liet zijn gedrag onopgemerkt. Ook geruststellende woorden kon hem bevestigen in zijn positief gedrag, dus zorg ervoor dat je doet alsof er niets aan de hand.

Gehoorzaamheid, Hond school of behendigheid kan de relatie tussen u en uw hond te versterken en ervoor te zorgen dat hij veilig bij je voelt. Haal het beste een hond trainer te helpen, kunt u uw favoriete angstige opgeven blaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *