Hoe lang kan een pup alleen worden gelaten?

By | mei 18, 2015

Hoe lang kan een pup alleen worden gelaten?

Als uw pup in te trekken met u, zeer langzaam met hem dat hij alleen kan zijn oefen je. Hoe lang heeft dit al werkt, hangt af van verschillende factoren.

Een puppy moet niet te lang alleen thuis blijven - Foto: Shutterstock / In Tune

Een puppy moet niet te lang alleen thuis blijven – Foto: Shutterstock / In Tune

Een puppy is beetje bij beetje gewend aandachtig naar het alleen zijn. Het leert dat er niets mis is, als zijn mens is er niet voor een korte tijd. Neem je protégé dan ook niet eenvoudig het diepe, maar werk je weg langzaam uit dat het alleen kan worden overgelaten voor een paar uur.

Puppy alleen thuis: Hoe lang is het goed voor?

U kunt laten de kleine viervoetige vrienden na een tijdje en de bijbehorende voorbereidingstijd ongeveer drie tot vier uur alleen. Blijf langer, loopt u het risico dat uw protégé, die eindelijk een lastdier, verveeld en bedenkt onzin. Het kan ook zijn dat hij nodig heeft om eruit te komen, honger of de eigenaren misten gewoon verschrikkelijk – alle dingen die zouden leiden tot het combineert alleen het blijven met een slechte ervaring.

Maak het wachten zo aangenaam mogelijk

Als u ervoor wilt zorgen dat uw hond gemakkelijk een paar uur alleen blijft zonder het hele huis zusammenzu blaffen , moet u ervoor zorgen dat het niet te koppelen aan de tijd dat je er niet bent met iets slecht. Zijn omgeving moet absoluut zeker vrijgesteld voor honden en van mogelijke gevaren zijn.

Natuurlijk moet de viervoeter overal worden opgesloten en hebben alles wat ze nodig hebben: water, hond speelgoed en een gezellige plek. Waar u uitgebreid te spelen en vooraf met uw protégé Wandelen hem best netjes moe, zorgt u ervoor dat de tijd gaat door voor hem in een flits, want hij gebruikt het toch voor een gezellig dutje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *