Hoe maak je een ruwharige teckel verhogen?

By | mei 22, 2015

Hoe maak je een ruwharige teckel verhogen?

Als u een ruwharige teckel, plaatst vanaf het begin waarde aan een goede opleiding – de kleine hond met het jachtinstinct is namelijk bekend om anders graag de Wayward tijd spelen.

Bij het verhogen van een Rauhaardackels motivatie speelt een belangrijke rol - Foto: Shutterstock / Labrador Foto Video

Maar dat betekent niet dat je te streng met levendige huisdier zou moeten zijn!Loving consequentie is de juiste manier om uw Rauhaardackel overtuigen van mening dat het goed is om zijn eigenaar te luisteren.

Het onderwijs van Rauhaardackels begint in de puppy-tijd

Om te trainen uw nieuwe huisdier is niet alleen het leren van commando’s. Hoewel het belangrijk is dat hij hoort een goede verzorging van het, maar het is net zo belangrijk dat hij goed gesocialiseerd vanaf jonge leeftijd en is ingevoerd om een ​​verscheidenheid van situaties. In die moet hij natuurlijk mogelijk maken alleen maar positieve ervaringen.

De zelfbewuste hondje moet bijvoorbeeld al vroeg met andere honden van alle maten zijn vertrouwd en te leren hoe te werken met kinderen. Hij moet zo veel mogelijk te regelen door wat er met hem gebeurd in zijn omgeving later, als een vanzelfsprekendheid. Gewoon het hebben, als je met behulp van uw Rauhaardackel een goede hondenschool bezoeken. Er zijn sociale gedrag wordt nog meer bevorderd.

Consequent en liefdevol: Om de Teckel bereiken

Zelfs als uw Teckel keer getoond koppig en hardnekkig – wees niet boos op hem. Deze kwaliteiten hebben hem altijd geholpen in actie als een jachthond en zijn aangeboren.Het is des te belangrijker, echter, dat de Rauhaardackel ondanks kleine grootte van de basisprincipes van hondentraining knie goed.

Met motivatie en positieve versterking je veel bereiken met het hondje, die in feite maakt het heel graag zijn meester: prijs hem voor zijn goede gedrag, zodat hij weet dat hij scores op u, als hij naar u luistert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *