Hoe train je een Basenji: Tips

By | mei 18, 2015

Hoe train je een Basenji: Tips

Het goede opvoeding van een Basenji maakt zich vooral merkbaar buiten: hij luistert naar zijn eigenaar, zelfs als hij voelt een spannende baan, en het kan worden gecontroleerd, ondanks grote behoefte aan hardlopen? Als je werkt in de richting van de viervoeters het, lees hier.

Voor een beloning, de Basenji inspanning, maar gelukkig zijn!  - Foto: Shutterstock / Yuri Kravchenko

Voor een beloning, de Basenji inspanning, maar gelukkig zijn! – Foto: Shutterstock / Yuri Kravchenko

In het huis van de Basenji is meestal een eerlijke, betrouwbare en rustige jongen. Zijn temperament is de sportieve hond dan tijdens het lopen. Als u wilt het daar te maken op een verlaten hond vergt geduld en inlevingsvermogen en je hebt om te beginnen met zijn puppy te oefenen.

De Basenji: geen hond voor beginners

De Basenji is slim en zeer mensgericht. Ondanks zijn opleiding is niet eenvoudig: aan de ene kant, omdat zijn houding omstandigheden optimaal moeten zijn om ervoor te zorgen dat de educatieve maatregelen ook kunnen grijpen. Anderzijds, omdat de hond is zeer gevoelig en hardnekkigheid schept de dag waarop zijn eigenaar frontaal aanvalt hem toon.

Wie wil hem goed te voeden, moet er voor zorgen om een goed team met deze hond te maken en kan het gevoelig maar rigoureus leren de basisprincipes van hondentraining. Werken met veel lof, is een goed idee. De hond heeft zijn eigenaar vertrouwen, maar er zeker van zijn dat het in de hiërarchie is onder hem.

Andere functies in het onderwijs

Een ongewone eigenschap dat het onderwijs aan Basenjis een beetje makkelijker maakt is de mogelijkheid om vrijwel geen blaffen . Dat deze hond een Barker onmiddellijk, dat van meet af aan kan worden uitgesloten met een vrij grote zekerheid.

Als het gaat om netheid, zal de opvoeding van deze hond snel te slagen. Hij is van nature erg schoon en ook de regels die de eigenaars hem in dit verband te leggen zal snel leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *