Hond springt op de bank: Training Tips

By | mei 18, 2015

Hond springt op de bank: Training Tips

Er zijn verschillende redenen waarom een ​​hond niet op de bank – hij springt constant toch, kunt u gemakkelijk werken van hem meestal gelukkig. Een paar tips voor u hier.

Niet elk huishouden wenselijk: Liggend op de bank - Foto: Shutterstock / Michelle D. Milliman

Als een hond voortdurend springen op de bank, zijn er verschillende manieren waarop dit hem te spenen. Voordat een hond trainer te trekken raadplegen, kunt u proberen met behulp van een paar eenvoudige trucs om het probleem zelf onder controle te krijgen.

Hond springt op de bank: zenden consequent

Slaat uw hond op de bank en maakt het er comfortabel zitten, waardoor hij gemakkelijk duidelijk dat hij niet is toegestaan, waar het meteen weer stilgelegd. Je schelden, noch je iets anders te zeggen. Als uw huisdier opnieuw geprobeerd om het zelfde ding opnieuw doen – totdat hij ziet dat de moeite niet waard en het maakt de sprong naar de gezellige meubel op zijn eigen.

Meer Training Tips

Daarnaast kunt u ook proberen om het bed voor uw hond onaantrekkelijk te maken als gevolg van spannende alternatieven. Een gezellige nieuwe hond bed in de buurt van het bed, en daarom kun je wonderen verrichten – sommige dieren vindt er ook een enigszins verhoogde stok bijzonder mooi. Een beetje lastig variant zou de bank om zo lang ontoegankelijk te maken – vooral als je niet in gedachten – om uw trouwe vriend, geeft het op en gaat op zoek naar een andere mooie plek.

Twee omgekeerde stoelen op de stoel onder de juiste faciliteiten. Het is ook belangrijk dat uw huisdier niet moeten leren dat het loont om je smeken: Zelfs als uw viervoetige vrienden met ooit zo trouw oogopslag of janken probeert om u te overtuigen dat hij is toegestaan ​​op de bank – je blijft consequent .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *