Honden met Jagdtrieb: Tips voor een ontspannen wandelingen

By | mei 21, 2015

Honden met Jagdtrieb: Tips voor een ontspannen wandelingen

Honden met een jachtinstinct kan behoorlijk schrikken de houder tijdens een wandeling: wanneer je plotseling lopen in het bos om een ​​konijn of een kip te jagen. Maar hoe kun je een stop?

Honden met een jachtinstinct niet altijd ontspannen wandeling - Foto: Shutterstock / Ljupco Smokovski

Honden met een jachtinstinct, zijn er vele, of liever gezegd: Elke hond heeft één, maar in sommige rassen is het meer en anderen minder uitgesproken. Echter, ongeacht hoe sterk de impuls wordt uitgesproken met uw huisdier: Als een hond eenmaal heeft rook een geur, is het bijna onmogelijk om te beteugelen. Wat moet er gedaan worden op een wandeling?

Honden met Jagdtrieb: Oefening baart kunst

Allereerst geldt het volgende: Zo mooi als het kan zijn om de hond te geven zijn freewheelen, in sommige gebieden moet je hem noodzakelijkerwijs aan de leiband.Namelijk, waar de Wild kon hem te lokken. Anders: Om te ontspannen met een hond wandelen door de natuur, moet je hem de kans dat hij geeft op jacht instinct kunt met je leven. En dus je begint idealiter al op de puppy leeftijd.

Loop met je hond zo vroeg mogelijk in de natuur. En als hij wil lopen rond tijdens het lopen, laat hem. Zodra hij is weer stil, dan kunt u hem bellen. Als hij komt, beloon hem.

Word een wandeling Game Partner

Bovendien moet u de hond op wandelingen door de natuur maken duidelijk dat het onderhoudend genoeg met jou. Neem ballen of soortgelijke speelgoed met of gooi klassiek een stok. Dus het spannend voor u zal zijn, is de hond niet nodig om zo veel uitzien als andere dingen. Eén ding moet duidelijk zijn: een wandeling zonder actie zoals je wilt – voor honden met jachtinstinct, is hij echter niets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *