Hondenbelasting: Eisen voor de hond

By | mei 27, 2015

Hondenbelasting: Eisen voor de hond

Een hond licentie is niet verplicht in Duitsland, maar heeft wel voordelen. Hij zal verklaren dat je zeer goede kennis van de dieren en uw hond is goed gedragen. Welke eisen aan de hond voor de aankoop van de hondenbelasting worden geplaatst, klik hier.

"Zit!"  is een van de commando's die de hond voor de hond vergunning moet overheersen - Foto: Shutterstock / Bogdanhoda

Welke eisen aan de hond voor een hond licentie worden gemaakt, hangt af van welk beleid bepalen de accountant basis. Bijvoorbeeld, de Vereniging van de Duitse Kennel Club (VDH), de beroepsvereniging van gecertificeerde hond scholen (BVZ) of de beroepsvereniging van opvoeders en hondengedrag consultants verschillen (BHV).

Er zijn ook landspecifieke hond licenties zoals de “HSAG hondengeleider licentie” in Hamburg en Sleeswijk-Holstein. In de Hanzestad deze hond handler licentie bevrijdt uw hond van de algemene lijn. Hij is een voorbeeld van de eisen om de hond in.

Voor hondengeleider met een losse lijn

Een van de eisen van de hond is dat dit te gaan tijdens het examen gemakkelijk bij de losse leiding zonder voortdurend te trekken op dit punt. Hij zou de instructies te volgen in termen van snelheid en richting van de verandering vrijwillig en altijd stoppen wanneer u stopt.

Seat! Plaats! Staande!

Uw hond heeft op uw verklaring onmiddellijk twee van de drie posities (!, Stoel!, Staande!) Te nemen en voldoen met hen tot een nieuw signaal volgt. Deze eisen voor de hond moeten beide worden uitgevoerd op een lijn en free running.

Eisen voor de hond: rust en geduld

In een andere oefening moet uw hond geduld en rust te demonstreren. Verbindt uw Kaltschnäuzer hier op een geschikte plaats, en geef hem de opdracht om te wachten (bijvoorbeeld stoel! Of natuurlijk!). Als u neem dan af voor ongeveer twee minuten van het gezichtsveld van uw hond, moet het zijn, zelfs met een lichte afleiding, houdt stil en braaf voor u klaar.

Terug naar jou

Voor deze oefening, gaat je hond rond abgeleint. Het punt is dat hij snel terug zou komen om u op commando. Als u belt in ten minste tien meter van hem, moet je hond onmiddellijk naar je toe komen en kan de riem zonder problemen.

Alle eisen voor de hond te testen in de test voor de hond handler rijbewijs in een andere volgorde en deels terwijl afgeleid. By the way, je hond moet op het examen ten minste twaalf maanden oud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *