Hondenschool: Dit is belangrijk bij het kiezen

By | mei 19, 2015

Hondenschool: Dit is belangrijk bij het kiezen

Wie een pup krijgt in het huis, is meestal een goed advies door een bezoek aan een hondenschool. Wat u moet overwegen bij het kiezen van de training locatie, klik hier.

Shutterstock / mezzotint: Afbeelding - De bevoegdheid van de coach moet een belangrijk criterium bij de selectie van de Hond van de School te zijn

Bij het kiezen van de hondenschool je hebt veel mogelijkheden meestal. Wat is belangrijker dan? Wat zijn de belangrijkste criteria die per se moeten eens? Vertrouw op je instincten en vooral om uw hond. Je moet een eerste overleg te voeren voordat de uitoefening noodzakelijk.

Heeft u dit het gevoel dat de coach echt voor u en uw hond komt in? Dat moet een voorwaarde voor het kiezen van de juiste school. Zorg er ook voor dat de coach heeft een goede opleiding. Zorg ervoor dat de vraag of opknoping certificaten op training en bijscholing in het kantoor. Ze zijn een goede indicatie van de ernst van een instelling.

Hoe is de behandeling van de dieren in de hondenschool?

Kijk op zijn best een trainingssessie in het potentieel hond school voor uw favoriet op.Het is belangrijk dat een coach niet meer dan zes honden moeten komen. Dus kan hij voldoende concentreren op alle dieren en eventuele individuele problemen.

Zorg er ook voor, hoe om te gaan met de honden: Als het geluid bepaald, maar vriendelijk? Onnodige ontberingen en agressieve methoden in training niet spreken voor de kwaliteit van een hondenschool en moet een negatieve post op uw lijst te zijn.Bij het ​​selecteren van alleen de lengte van de trainingen moet een rol spelen: De trainer moet herkennen wanneer vier- en tweebenige een pauze nodig en zijn niet meer ontvankelijk.

Meer tips voor het kiezen

De interactie tussen honden en mensen moeten in de hondenschool een topprioriteit.Tot slot moeten beide partners om te leren hoe om te gaan met elkaar. Theoretische kennis voor de hondenbezitters moet daarom noodzakelijkerwijs ook op de training plan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *