Hondentraining: Waarom hebben we een sleeplijn nodig?

By | mei 19, 2015

Hondentraining: Waarom hebben we een sleeplijn nodig?

Veel hondenbezitters zweren bij het gebruik van een sleeptouw in de opvoeding van uw hond. Wanneer precies gebruikt om de extra lange riem eigenlijk?

Slepen lijnen worden vaak gebruikt voor jonge honden - Foto: Shutterstock / Soloviova Liudmyla

De sleepkabel is een speciale hond aangelijnd, gewoonlijk tussen vijf en 15 meter lang.Het is als een instrument voor hond opleiding gebruikt – vooral bij jonge dieren. Het laat de viervoeters, rondneuzen in vrede en zwerfdieren, zonder echter, liet hem voor zichzelf.

Sleepkabel: een educatief hulpmiddel voor de hond

Vooral jonge honden horen soms niet onmiddellijk reageren op de commando’s van uw volk. Als je vast zit in de puberteit, ze testen hun grenzen – vergelijkbaar met de mens. De start van de 9de maand, voordat de meeste Fellnasen hebben een natuurlijk gevolg motoren. Als je dan gebruik maken van een sleepkabel voor het onderwijs, leert u uw hond het gevoel van vrijheid. Dankzij de immense lengte van de sleepkabel kan dwalen, na een track en misschien zelfs in het water springen. Hij is de lead waarschijnlijk niet eens merken.

Maar als je hem bellen, en hij niet direct komt, kun je hem herinneren aan het instrument met het feit dat hij nodig heeft om uw reputatie te luisteren. Ten eerste moet dit geheugen zacht en voorzichtig zijn, later kunt u nog steeds trek een beetje meer duidelijk.

Andere gebieden van het gebruik van een lange lijn

Maar niet alleen bij jonge dieren kan een goed hulpmiddel voor de hond het trainen van de startlijn zijn. Ook als bij vrouwen in hitte of de anti-jacht training nuttig kan zijn. Sommige rassen hebben natuurlijk een sterk jachtinstinct. Met een lange riem om boswandelingen veiliger en meer ontspannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *