Hound opvoeden goed: U moet nemen

By | mei 18, 2015

Hound opvoeden goed: U moet nemen

Als de hond recht te doen aan zijn naam, moet je om hem te informeren over bepaalde manier. Met de juiste aanpak is niet alleen de vier poten familielid, maar ook een trouwe metgezel in de jacht.

Concentratie!  Shutterstock / Rad Radu: Picture - Deze hond heeft een spoor gevoeld

Zelfs als een hond het dragen van bepaalde investeringen in, moet je hem nog niet goed op te voeden, zodat hij kan ook dienovereenkomstig worden gebruikt. Anders kan het gebeuren dat uw hond is angstig of onzeker gehoorzaamt of andere gedragsproblemen shows.

De kleine jachthond zachtjes om nieuwe omgeving wennen

Als een Hound puppy gaat om uw huis, moet u hem onmiddellijk te bellen en geef hem de kans zich terug te trekken. Zeer zacht, kunt u stap voor stap naar de normale dan is het alledaagse geluiden gebruikt in het huis en in de natuur.

Zelfs de kleine hond al heeft een consequente opvoeding, zodat hij leert wat te doen en wat te vertrekken. Voor pure familie honden is meestal voldoende om onderwijs dat rekent op de beloning van positief gedrag in aanvulling gevolg en negatief gedrag niet straffen. Hounds, moet echter altijd gehoorzamen hun meester of meesteres, om zo ongewenste incidenten in de jacht te voorkomen. De sancties moeten duidelijk, nauwkeurig en rechtstreeks aan de misstanden en niet intimideren of schadelijk zijn voor de hond. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld “Nee” te zeggen en zich afkeren.

Bijzondere kenmerken van de opvoeding van de hond

Bovendien moet een jachthond gewend aan het milieu in het jachtgebied zijn.Afhankelijk van de honden moeten ook leren om hun neus te volgen en ruiken dierlijke sporen, te halen , om te bladeren en om het water te zoeken naar wilde dieren.

Voor jachthonden, is het ook belangrijk dat ze wennen aan het schot geluid van shotgun en jachtgeweer. De luide knal schrok de hond en anders kan hem animeren om te vluchten of om ervoor te zorgen dat het zich ontwikkelt een overgevoeligheid voor harde geluiden, die zijn leven kan beïnvloeden. De gewoonte moet geleidelijk en voorzichtig worden gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *