ichon Frise – opvoeden vertederend en makkelijk

By | mei 18, 2015

Bichon Frise – opvoeden vertederend en makkelijk

Een kleine hond, zoals de Bichon Frise moet natuurlijk net zo goed worden opgeleid en gesocialiseerd, zoals een grote viervoeter – Wat leuk dat het gemakkelijk in deze liefdevolle familie hond met een kleine hond intellect en empathie moet worden!

Teamwork met de eigenaar: cursus voor liefdevolle Bichon Frise - Foto: Shutterstock / oligo

Als een Bichon Frise bewegen met u en het gaat om het onderwijs, brengt haar open-minded klein huisdier met veel functies die training eenvoudig te maken. De meeste vertegenwoordigers van dit ras hebben geen jachtinstinct , zijn inderdaad alert, maar geen schreeuwers, vriendelijk, sociaal en vriendelijk.

De Bichon Frise en zijn opvoeding

Geprezen te worden door de eigenaar, de behoefte van de liefde Bichon is een werk van liefde. Met vriendelijke woorden, strelen, of de clicker , kun je veel in de witte bundel van vreugde zo te bereiken.

Zijn hoge intelligentie is voorstander van dat een wollige vertegenwoordigers van het ras begrijpt snel wat zijn eigenaren willen hem, ongeacht of deze zijn de basisprincipes van de hond opleiding of trucs voor gevorderde gebruikers. De Bichon Frise is niet alleen een slimme, maar ook een zeer vrolijke hond leren je niet alleen om hen te overtuigen om een ​​deel van uw workouts met de concentratie en enthousiasme hier te zijn.

Mogelijke fouten bij hondentraining

Een veel voorkomende fout in zo’n kleine, schattige hond als deze is, de socialisatieaan loops en onderwijs. Maar het is belangrijk om consequent alreeds de puppy op exact basisonderwijs, alsook met andere honden. Met een slechte socialisatie kan een vriendelijke hond, omdat deze gedragsproblemen en ongehoorzaamheid te ontwikkelen. Leren dingen, zoals de dwerg is al als een puppy, zou het ook meer dan een schande zijn als je niet deze kans grijpen.

In deze hond, is het ook belangrijk om de juiste balans van dingen te vinden. Je moet niet onzorgvuldig met hem, vanwege stormachtig weinig krullend hoofd is soms een beetje eigenwijs en mag nooit het gebral overweldigen, zelfs wanneer Veeleisende van knuffelen aanmatigend. Hier, het spel van zijn grenzen, maar je moet voorzichtig te werk gaan, omdat de populaire familie hond, is het zo belangrijk dat de mensen hem hebben liefgehad, dat hij voelt geduwd door de hardheid op het hoofd.

Tip: De ideale aanvulling voor de opvoeding van de kleine hond is iets dat maakt het plezier en de intelligentie verzoeken, bijvoorbeeld mini- behendigheid of hond dansen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *