Jack Russell Terrier: Goed onderwijs is belangrijk

By | mei 19, 2015

Jack Russell Terrier: Goed onderwijs is belangrijk

Ondanks zijn kleine formaat, de Jack Russell is geen hond voor beginners, omdat zijn opleiding is niet eenvoudig. Wat te zoeken bij het trainen met de viervoeters Britse, lees hier. 

De opvoeding van een Jack Russell Terrier vereist geduld en consistentie - Foto: Shutterstock / Dezi

De levendige kleine Jacky, maar doorgaans met een zeer vriendelijke karakter, maar heeft ook een goede deal van jachtinstinct , een zeer grote behoefte aan werkgelegenheid en een beetje koppig, de gelukkige tijden te voorschijn. Als hondenbezitters ervoer hij is daarom bijzonder goed bij.

Jack Russell Terrier: Education for Advanced

De Jack Russell Terrier is een hond die soms ook austestet zijn beperkingen en de vragen van de ranking. Het is duidelijk dat de eigenaren moeten altijd duidelijk maken zachte maar hem duidelijk wie de baas is. Dit komt vaak een iets groter Beschützungsinstinkt die onafhankelijk met slecht onderwijs kunnen worden. De waakzaamheid van de hond moet ook een bijzondere aandacht, immers, zou hij geen blaffer geworden.

Tips voor het werken met de jonge Jacky

De basiscommando’s socialisatie is belangrijk dat de procedure consistent vanaf het begin. Bovendien moet de hele familie de krachten bundelen als het gaat om de hond wat hij wel en niet moet leren.

Van jongs af aan zou moeten werken met uw hond in het achterhoofd dat de commando’s van de eigenaar zijn belangrijker dan zijn passie voor de jacht. Anders zou de wandelingen te maken met hem later op een moeilijke zaak.

Juiste houding omstandigheden zijn belangrijk

Een goede opleiding moet per se te gaan in deze hond de hand in hand met voldoende capaciteit en optimale kweekomstandigheden. De viervoeter heeft veel beweging, moet worden ingezet door match en training voor hoofden en moet ook worden de meest uitgedaagd en gestimuleerd in de hondensport. Als de Jack Russell Terrier evenwicht snel leert hij, is coöperatief en stil in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *