Japan Chin opvoeden: Dit is belangrijk

By | mei 19, 2015

Japan Chin opvoeden: Dit is belangrijk

Vriendelijk en intelligent: Dus is het hondje uit het Verre Oosten. Dus als je wilt een Japanse Kin te voeden, moet je problemen hebt. Op sommige dingen moet je toch kijken.

Om een ​​Japanse Kin te voeden, is een dankbare taak - Foto: Shutterstock / Rudy Umans

De houding van een Japanse Kin heeft te veel kennis niet nodig als het gaat om de hond opleiding. De kleine Aziatische’s slim, vriendelijk en nieuwsgierig. De belangrijkste basics zoals het commando “Off” of “Nee” zal uw nieuwe huisdier hebben in geen tijd op de bal.

Liefdevol, maar consistent

De Japanse Chin is een relatief gevoelig hond. Dus het is belangrijk dat u op wordtontvangen, als je hem op te voeden. Op norse niet de hele zaak dus niet aan te pakken. De kleine viervoeter is zeer intelligent en intuïtief: Dus laten we niet laten leiden door hem op het tuinpad. Gevolg is het toverwoord hier. Als je iets van hem willen, je erop. Anders kunt u uw hond onthoudt het voor de volgende keer en dan stopt ook niet op u van toepassing.

Japan Chin opvoeden: Omgaan met deze

Dit hondenras is te wijten aan hun hoge intelligentie en geweldig voor hondensport, zoals behendigheid . Deze uitdaging nemen de meeste honden heel veel en hebben veel plezier. Zulke intelligentie sporten zijn een zeer goede aanvulling op de opvoeding van een Japanse Chin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *