Laat staan ​​puppies: Om het oefenen

By | mei 18, 2015

Laat staan ​​puppies: Om het oefenen

Een hond moet al de praktijk als een puppy om alleen te blijven. Als u doorgaat met de nodige voorzichtigheid tijdens de training en beetje bij beetje, zal je het met een jonge hond veel makkelijker dan met een oudere viervoeters, die nooit alleen geweest.

De pup leert in korte spreuken om alleen te blijven - Foto: Shutterstock / C_Gara

Als de pup is om te oefenen, om alleen te blijven, leert hij op hetzelfde moment dat er niets slecht, als de eigenaar is niet kort daar. Voor zijn lichaam en welzijn wordt verzorgd alsook tegen verveling , en zijn favoriete mensen die na een redelijke termijn voor hem weer. Om te werken aan deze staat.

Laat staan ​​puppies: Aan de slag

Voor de eerste oefensessies je niet eens het huis verlaten, zodat u gemakkelijk kunt uitvoeren met uw pup. Profiteer van de situatie wanneer je kleine viervoetige vrienden alleen de spellen is afgenomen of tijdens het lopen, het maken van een kleine pauze.Ga heel kort en zonder het maken van een gedoe uit, sluit de deur achter hem, die na drie tot vijf minuten terug in en geef de kinderen een traktatie zonder dat het te overdreven.

Herhaling is essentieel voor training

Deze oefening herhaal best meerdere malen per dag en laat de tijd wanneer u weer binnen komen, worden steeds langer. Seizoen, aaien of: Als je terug in de kamer, altijd iets leuks voor de hond gebeurt traktatie .

Als u de praktijk een paar weken, en altijd uit te breiden de tijd hier, zal uw hond niet meer vinden het al snel slecht, wanneer de eigenaren gaan weg: Waarom en wanneer hij terugkomt, is er altijd iets moois.

Blijf consequent oefenen

Als je puppy je gemist in de eerste oefeningen, waarbij je nog steeds in de volgende kamer, maar hij zeurt of blaft, moet je wachten op een moment dat hij is rustig weer in te krijgen. Hij zou niet moeten leren dat je zal komen als hij jankt voor hen, omdat die het gevolg zou hebben dat hij altijd doet als hij alleen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *