Malteser: Vriendelijk en makkelijk te trainen

By | mei 19, 2015

Malteser: Vriendelijk en makkelijk te trainen

De Maltese is een kleine hond met een mooie, liefdevolle karakter. Zijn opleiding is gemakkelijk en beginners, maar moet, net als bij elke hond, duidelijk en consequent uitgevoerd. De training begint met de puppies. 

De Maltese leert als speels - Foto: Shutterstock / Joyce Marrero1

Als u “zitplaats” willen werken, “ruimte”, “Stay” en andere belangrijke basiscommando’s met jonge Maltese, zal je het gemakkelijk hebben. Het hondje is erg slim en attent – hij zal snel begrijpen wat je wilt van hem.

Basis van Dog Training

De snelste hij leert speelse en als je veel met lof en positieve versterking werken. De vriendelijke, menselijke gerelateerde hond het is een werk van liefde, om zijn rechten van de mens te maken en dat hij erg blij zou zijn als je het leuk vindt. Ga spaarzaam met negatieve feedback om uw hond rond – een rustige, consistent “Nee” is meestal voldoende alleen maar om de kleine viervoetige vrienden te leren, wat hij niet kan. Je moet nooit schreeuwen tegen hem of straffen harde – de gevoelige, op zijn menselijke hond vast zou zeer te lijden.

De Maltese: Een ongecompliceerde hond

In Malta zijn er weinig eigenschappen die het moeilijk om het onderwijs zou kunnen maken. Hij is gemakkelijk te trainen, aanhankelijk, heeft weinig of geen jachtinstinct en vrolijk, maar vrij rustig van aard. Omdat het sociale en aanhankelijk, hoef je niet verwachten dat een wandeling met problemen, als je ontmoet andere honden – hoe belangrijk is dat de hond goed gesocialiseerd is geweest.

Zorg ervoor dat uw hond voelt zich helemaal op hun gemak en ook een verandering in termen van plezier en spelletjes op zijn dagelijkse schema is – zij zullen hem kennen in het onderwijs zeer coöperatief, liefdevolle hond te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *