Noise CD voor honden

By | mei 18, 2015

Noise CD voor honden

Onweersbui, Silvester, dichtslaande deuren: De meest uiteenlopende alledaagse geluiden kunnen benadrukken behoorlijk angstig, nerveus of zeer waakzaam hond. CDs met geluiden om u te helpen om voorzichtig wennen aan hen, om geleidelijk aan meer en meer ontspannen te reageren op hen.

1. desensibilisatie door alledaagse geluiden

Deze 43 minuten durende cd is opgenomen met 96 typische alledaagse geluiden en kan worden toegepast voor honden, katten of paarden die angstig reageren op geluiden ongevoelig.Op de tracklijst, zal je een veel lawaai van de begroting, zoals die van een stofzuiger of een telefoon, verschillende dierlijke geluiden, geluiden grote gebeurtenissen als in het gebied van weer en verkeer.

 

2. CD voor honden en katten met angst voor onweer

Storm is een moeilijk probleem voor veel huisdieren. Als de donder ze erg bang van wordt voorbereid, kunnen verschillende problemen ontstaan. Het dier kan grote stress hebben, kruipen uit angst, blaffen luid, of weglopen tijdens het lopen. Eendesensibilisatie CD met storm-ruis helpt u uw hond langzaam en rustig wennen aan Storm-geluid, waar u zo nu en dan spelen de cd in tussen, en daardoor het volume langzaam te verhogen.

 

3. Silvester geluidsoverlast voor angstige honden

Wat vele mensen zoals New Year’s goed, voor veel honden reden om nerveus en angstig dagen en veel te lijden: raketten, audibles, rotjes & Co. zijn onze viervoeters gewoon veel te luid en eng. Begin beste maanden voor het nieuwe jaar, uw hond bij Silvester geluiden te wennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *